![]() |
ntvspor ve haber1903 te okudum guti hayırlı olsun arkadaşlar umarım yararlı olur . |
Hayırlı uğurlu olsun.. |
Yarın akşamki Vikingur maçı öncesi sözleşme imzalanacakmış arkadaşlar . |
İKİ BOMBA BİRDEEEENNN GUTİ + RAUL veya bir başka yıldız Guti ile 2 yıllık sözleşme imzalandı, R.Madridden alacaklarına karşılık bonservisini almış ve 2 yıllık sözleşmeye imza atmış. Yani Guti artık bir karakartal.....Faik Gürses başkan Demirören ile yaptığı görüşmede Raul ile de el sıkışıldığı ancak Raul dışında önemli bir golcü ile görüşüldüğü ve 2-3 gün içerisinde de bu transferin de kesinlik kazanacağı belirlendi. Yani Guti tamam Raul veya diğer yıldız bir golcü de tamam..... Kaynak mı istiyorsunuz yahu futbol dünyası sallanıyor ne kaynağı olsun daha :) |
Bence lig başlamadan bitmiştir :DBoşuna Quaresma ve Guti'yi yormaya gerek yok ! |
Guti Guti Pense Kartal'a Gelse Arkadaşım Fener Arkasını Dönse :=) Hayırlı Olsun :) |
Raulda geliyor :) Ligtv.com.tr - VideoHaber - BEŞİKTAŞ ÇILDIRDI! |
http://www.haber1903.com/Haber-14771-gutide-puruz :S inşallah doğru değildir |
pürüze inanasım gelmiyor |
yok ya ne puruzu..butun haber ajansları gazeteler guti bjkde diyor..tadımız kacmasın..burdan donus yok |
Beşiktaşile Guti arasında herhangi bir pürüz yok. Sadece Gutinin bir yıllık alacağına karşılık bonservisini Real Maditten almak istiyormuş bunun parazlıkpını yapıyormuş bonservis kağıdını aldığı anda İmzayı atıcakmış Beşiktaş ile kesin olarak anlaşmış. |
kesinlikle bir pürüz olduğuna inanmıyorum yönetimin tek amacı 2 tane yabancıyı olabildiğince beşiktaşa az zarar vererek elden çıkarmak... çok güzel günler geliyor hatta raul bile geliyor :D... |
Pürüz mürüz yok bunlar hep yanıltmalar , koskoca Faik Gürses başkanla konuştum diyor!!! |
|
Guti’nin Transferi İçin Görüşmelere Başlandı 15.07.2010 09:32 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Real Madrid'li futbolcu Guti'nin transferi için kulübüyle ve oyuncuyla görüşmelere başlandığını duyurdu. Şirketten yapılan açıklama şöyle: "İspanya futbol takımlarından Real Madrid’in oyuncusu Guti Hernandez’in transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır." |
Hayirli olsun... Insallah Raul de gelir... |
Hayırlı olsun Guti. Dün NTVSpor da Son Dakika olarak verdi Guti ile 2 yıllık sözleşme imzalandı diye. |
çok sevindim vallaha çok iyi transfer yaşı ne olursa olsun |
ya hepiniz sanki fenerli yada galatasarylı gibisiniz adam geldi imza bilene atıldı televizyondamı izlemiyorsnuz 2 yıllık imza atıldı isterseniz resmi web sitesine bakın bence guti çok başarılıda olacak kim ne derse desin |
bugun maça da gelir mi acep? |
iyi transfer ama ben raul'un gelmemesi taraftarıyım takım içi dengeleri bozabilir |
Mete Düren’den Açıklamalar 15.07.2010 13:44 Basın Sözcüsü, İletişimden Sorumlu Üye ve Futbol Komitesi Üyemiz Prof. Dr. Mete Düren, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Mete Düren, Real Madridli futbolcu Guti ile transfer görüşmelerinin sürdüğünü, ancak henüz imzalanmış bir anlaşmanın bulunmadığını söyledi. Düren, ''Kesinleşmiş, imzalanmış bir anlaşma yok. Guti ile görüşmeler sürüyor. Bu transferin netlik kazanması, teknik heyetten gelecek rapor doğrultusunda takımdan ayrılacak yabancı oyuncuların belirlenmesinden sonra mümkündür'' diye konuştu. Real Madrid'in golcü futbolcusu Raul ile ilgili bazı iddiaların da konuşulduğunu hatırlatan Düren, ''Transfer komitemiz Raul ile hiçbir zaman ilgilenmemiştir'' dedi. Mete Düren, İspanya'da bulunan Başkanımız Yıldırım Demirören, Futbol Komitesi Başkanı ve Asbaşkanımız Serdal Adalı ile Futbol Komitesi Üyemiz Cengiz Zülfikaroğlu'nun bugün öğleden sonra İstanbul'a geleceklerini sözlerine ekledi. Beşiktaş JK Resmi Site |
Bu açıklama yabancı kontenjanı sıkıntısı sebebiyle yapıldı. |
Klasik Mete düren :D |
Transfer kesin olarak bitti bunu çok net bi şekilde söylüyorum , bu transfer olmazsa üyeliğimi kapatacak kadar net söylüyorum :) |
eşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Real Madrid'li futbolcu Guti'nin transferi için kulübüyle ve oyuncuyla görüşmelere başlandığını duyurdu. Şirketten yapılan açıklama şöyle: "İspanya futbol takımlarından Real Madrid’in oyuncusu Guti Hernandez’in transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır." |
İspanyol spor gazetesi Marca, Beşiktaş kulübü ile İspanyol futbolcu Jose Maria Gutierrez Hernandez (Guti) arasında devam eden pazarlıklarda en kısa zamanda anlaşma sağlanacağını iddia etti.Marca, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in "Guti aşığı" olduğunu ve transferin gerçekleşmesi için her şeyi yaptığını ileri sürdü. İspanyol gazetesine göre, Beşiktaş'ın Guti ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı ve futbolcuya toplam 5 milyon Avro ödeyeceği belirtilirken, bu paranın 1,5 milyon Avro'sunun bizzat Demirören'in "cebinden çıkacağı" savunuldu. Bu arada Real Madrid'in sezon öncesi antrenmanlarına dahil edilmeyen Guti'nin, kulübü ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğu hatırlatılırken, en geç 26 temmuz tarihine kadar İspanyol kulübü ile ilişiğinin kesileceği kaydedildi. 33 yaşındaki Guti, orta sahada görev yaparken, Real Madrid alt yapısından yetişerek 15 yıl sadece bu formayı giydi. http://adm.sporx.com/img/2010/07/151279199562.jpg |
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Futbol Komitesi başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu hafta başı İspanya'ya gitmişlerdi. Siyah Beyazlı heyet iki gün süren temaslar sonucu dün akşam saatlerinde Real Madrid'in efsane oyuncularından Guti ile iki yıllık mukavele imzaladılar.Beşiktaş'ın bu akşam UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme ilk maçında Vikingur ile oynayacağı karşılaşma öncesi İstanbul'a gelmesi beklenen Guti'nin, İstanbul'a önümüzdeki hafta geleceği kaydedildi. İspanyol oyuncunun Real Madrid ile arasındaki maddi konular sebebiyle İstanbul'a gelişinin ertelendiği öğrenildi. İspanyol oyuncunun 19 Temmuz pazartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor. YILDIRIM DEMİRÖREN 264 GÜN SONRA İNÖNÜ STADI'NDA MAÇ İZLEYECEK Öte yandan başkan Yıldırım Demirören ve futbol komitesi bu akşam saatlerinde İstanbul'a gelecekler ve Vikingur maçını İnönü Stadı'ndan izleyecekler. Başkan Demirören, İnönü Stadı'nda son olarak 3 Kasım 2009'da oynanan Beşiktaş-Wolfsburg maçını tribünden izlemişti. Başkan Demirören bu akşam İnönü Stadı'na 264 gün sonra ilk kez maç izlemek için gelecek. |
Mecbur açıklama yapmak zorundayız şu elimizden çıkacak yabancılar bi çıksın o zaman göreceğiz bombaları ,Guti bizimdir zaten . |
|
Bu acıklamanın gelmesi kadar doğal bişey yok..Çünkü yabancı kontenjanı full şuanda..Hele bi yabancıları gönderelim o zaman tıpış tıpış gelecekler zaten :=) |
haberi goal.com da bile verilmiştir bundan sonra pürüz falan olduğunu düşünmüyorum... Real Madrid Veteran Guti Joins Besiktas - Report - Goal.com |
kontenjanın önümüzdeki hafta içinde boşalacağını sanıyorum. delgodaya 3.5 milyon euro teklif geldi yönetim muhtemelen satacaktır. tello-zapotocny yi isteyen kulüplerde var. fink zaten gideceğini bildiğiiçin başka bir kulüpile anlaşacaktır. |
'BEŞİKTAŞ'TA oYNAMAK iSTİYORUM' Real Madrid`in İspanyol yıldızı Guti, Beşiktaş`a transfer olmak için istekli olduğunu ancak son kararı Madrid`in vereceğini söyledi.. Kariyerinin tamamında Real Madrid forması giyen ve Beşiktaş`la anlaştığı belirtilen Guti, İspanyol Marca gazetesine açıklamalar yaptı. Guti, "Real Madrid`in oyuncusu olmaya devam ediyorum. Beşiktaş`tan ilginç bir teklif aldığım doğru ve doğrusunu söylemek gerekirse özellikle teknik direktörleri Bernd Schuster nedeniyle gitmek istediğim yer orası. Fakat daha biten bir şey yok. Real Madrid ile 25 Temmuz`da konuşmaya çalışacağım ve bundan sonrasını hep beraber göreceğiz" dedi. Beşiktaş`tan gelen teklifin kendisini heyecanlandırdığını belirten 33 yaşındaki oyuncu, "Son sözü Real Madrid`in söyleyeceğini biliyorum çünkü sözleşmemin bitmesine 1 yıl daha var" diye konuştu. İstanbul`a gitmesinin an meselesi olup olmadığı yönündeki bir soruya Guti, "Bu soruya cevap veremem çünkü bilmiyorum. Tek yapmak istediğim genel menajer Jorge Valdano ve başkan Perez ile konuşmak" yanıtını verdi. Real Madrid`de kalıp kalmayacağını bilmediğini söyleyen yıldız oyuncu, "Konuşmamız gerekiyor. Teknik direktör Jose Mourinho, Jorge ve başkanla konuştuktan ve ne istediklerini öğrendikten sonra karar vereceğiz. Şu zamana kadar Mourinho ile konuşmadım" ifadelerini kullandı. Marca |
Adam Beşiktaş'la anlaştım dememiş bi daha ne desin gelecek işte meraklanmayın :) |
arkadaslar kafama birsey takildi paylasmak istedim. Guti transferini cogu besiktasli istiyor buna ben de dahil ama guti su anda nerde? bos bos dolasiyor antreman yapmiyor, orda burda acilislara falan katiliyor. yani biz bu futbolcuyu alirsak antreman eksikligi sezon oncesi kampa katilamama, (aynen gecen sezon nihat'ta oldugu gibi) bu durumdan bize gelirse guti bir senede ancak hazir hale gelir, malum yasi da az bisey ilerlemis zaten. anlatabildim mi bilemiyorum ama acikcasi cok riskli bir transfer olur gibime geliyor.. sadece antremansiz ve hazirliksiz olmasindan dolayi. siz ne dusunuyorsunuz.????????? |
Guti İbiza'da tatil yapıyormuş bi gazetede okudum milliyet mi sabahmı neydi . |
Alıntı:
az once de hurriyet gazetesinde guti ispanyada bir golf sahasinin acilisinda ispanyol gazetecilere verdigi roportaji yayinladi. yani adam daha tatilde acilislara falan katiliyorsa, bize gelip antremanlara baslamasi ve form tutmasi ne kadar zaman alir cok merak ediyorum. profesyonel futbol oynamadigim icin ben bu sorunun cevabini bilmiyorum ama gecen sezon nihat hazirlik kampini kacirdi diye butun sezonu bos gecti. |
Hayırlı olsun :) Çok faydalı olacaktır eminim :) |
Alıntı:
hemen lig başlamıştı |
Türkiye`de Saat: 23:48 . |