![]() |
Fatih Tekke Beşiktaş'ta Beşiktaş`ın Rusya`nın Rubin Kazan ekibinde forma giyen Milli futbolcu Fatih Tekke ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Haber1903`ün edindiği bilgiye göre Tekke`nin kulübü ve oyuncu ile prensip anlaşmasına varıldı. Tekke ve menajerleri kısa süre içinde kulüp binasına gelerek yönetimle masaya oturacak ve resmi sözleşmeye imza atacak. Beşiktaş`ın 33 yaşındaki tecrübeli golcüyü çok cüzzi bir bonservis bedeli ile kadrosuna katmak üzere olduğu belirtildi. -HABER1903- |
Beşiktaş, transfer sezonunu bitimine sayılı saatler kala forvet transferi için Rusya'da forma giyen tecrübeli golcü Fatih Tekke'ye yöneldi. Siyah beyazlı kulüp son bir aydır bir çok yabancı forvet ile temasa geçmiş ancak istediği şartlarda bir futbolcu bulamamıştı. Beşiktaş yönetimi transferin son gününde Rubin Kazan forması giyen Türk futbolcu Fatih Tekke'yi kadrosuna katmak için 33 yaşındaki futbolcu ve kulübü Rubin Kazan ile temasa geçti. Siyah beyazlı kulüp transfer sezonunun bitimine kadar bu transferi tamamlamak için yoğun çaba harcayacak. 4 yıldır Rusya'da forma giyen Fatih Tekke ilk takımı Zenit ile hem lig hem de UEFA Kupası şampiyonluğu kazanmıştı. Tecrübeli futbolcu geçen sezon ise Gökdeniz Karadeniz'in forma giydiği Rubin Kazan'a transfer olmuştu. sporx.com |
Fatih Tekke Beşiktaş'ta Beşiktaş yönetimi, transfer sezonunun bitiminin son gününde Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen Fatih Tekke ile her konuda anlaştı. Övünç ÖZDEM/İSTANBUL, (DHA) Siyah beyazlı kulüp, bir süredir temas halinde bulunduğu yabancı forvet adaylarından istediği sonucu alamayınca Fatih Tekke için görüşmelere başladı. Siyah-beyazlılar, yapılan görüşmeler sonrası Fatih Tekke ve Rubin Kazan kulübü ile anlaşmaya vardı. Sözleşmenin şartlarının ve Fatih Tekke'nin alacağı ücretin önümüzdeki saatlerde Siyah-beyazlı kulüp tarafından açıklanması bekleniyor. |
NTVSpor'un haberine göre Fatih Tekke ile anlaşıldı, kulübü Rubin Kazan'dan yanıt bekleniyor.! |
gereksiz bir transfer oraya adam alınacaksa nihattan ve holoskodan daha ii olmalı fatih tekke bunlardan iyimi ?? bence değil... |
eğer yabancı alamıyorsak fatih tekke iyi transferdir. sağlam bir fatih nobreden de bobodan da ikisinin toplamından da iyidir. |
Bu transfer haberini duyduğum anda Fatih acaba ikinci bir Nihat olurmu diye düşündüm. İnşallah yanılırım. |
Milan'a döndük |
Fatih Tekke hem gündemde patlamaya hazır bombalardan makukula ve Serrcan dan bin kat iyidir. Umarın çok fazla para verilmez. Verilirse yazık olur. |
Bence de yabancı transferi yapılamıyorsa Fatih Tekke iyi bir transferdir |
Golcü arayışlarını noktayalayan Beşiktaş Rubin Kazan`dan transfer ettiği Fatih Tekke ile iki yıllık sözleşmeye imza attı. Tecrübeli golcü için Rus ekibine 750 bin euro bonservis bedeli ödenecek. Fatih Tekke`ye ise yıllık 1,5 milyon TL garanti para verilecek. 33 yaşındaki golcü ayrıca maç başına 40 bin TL alacak. |
750 bin Euro bedelle Fatih Tekke Beşiktaşımızda Hayırlı Olsun |
Aurelio transfer edileceği zaman sevindim çünkü o mevkide oyuncu eksiğimiz vardı rotasyon açısından.Hemde türk statüsünde oynuor diye gerçekten iyi bir transferdi ama fatih tekke hakikaten bir saçmalık .O mevkide holosko ve nihat var fatih tekke onlardan iyi değilki ne gerek bu transfere şimdi.Hiç yapmasalardı o zaman. |
yazıklar olsun yönetim ezikler bile forvete niang ı getirirken sen hala 33 yaşındaki golcüden medet umuyorsun eğer iyi bir forvet alamayacaksan bırak transfer yapma bu kadro zaten ligi çok rahat götürür ama eğer hedef avrupa diyorsan fatih tekke lerle olacak iş değil |
Eger dogruysa cok iyi transfer. Herkes görecek Fatih Besiktas ta basarili olacak. Ayrica Nihat ve Holosko tam bir santrafor degiller. Fatih hava toplarinda etkili, son vurusta becerikli... |
bu akşam Klüpte İmza Töreni var Ntv Spor Yazdı. Canlı yayında vericekler galiba. |
bu mu gutinin ara paslarına koşacak hızlı teknik forvet 33 yaşında ve nobreden hiç bir artısı yok zenitte 4 sezonda 73 maç 24 gol rubinde 5 maç 0 gol ydye neler oluyor derken adam tüp gibiyim burdayım diyerek kendini hatırlattı |
750 Bin € Bonservis Bedeli İle Alınmış . Bana Göre İyi Transfer İyi. |
alay konusu olacaz yine robinho yu beklerken r.keane beklerken gelene bak kafayı sıyıracağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm |
göreceksiniz bu sene çok gol atacak. bence İYİ TRANSFER.. hem de TÜRK olması Avantaj, alınan yabancıları bonservissiz göndermeye çalışıyoruz. |
Beklentim yüksekti.Yıldız bir transfer daha yaparız diye beklerken Fatih Tekke ismini duyunca bozuldum.Aslında beğendiğim bir futbolcu ama beklentimizi karşılar mı?Tartışılır. |
Beşiktaş`ın yeni transferi Fatih Tekke sağlık kontrolünden geçiyor. İlk yapılan kontrollerinde herhangi bir problemle karşılaşılmadığı öğrenildi. Golcü futbolcu kontrollerinin tamamlanmasından sonra Akaretler`de ki kulüp binasında saat 17:30`da düzenlenecek imza töreni ile kendisini 2 yıllığına siyah beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak |
Her zaman söylerim, yine söyleyeceğim, F.Tekke Türkiye'nin açık ara en iyi santraforudur...Hem havadan hemde yerden bu kadar etkili biri yok şu anda türk oyuncu olarak...Doğrudur yaşlanmıştır, ama yine de Fatih gibi bir golcüye hayır denmez, bu adam Türkiye'de leblebi gibi gol atar, helede arkasında Guti gibi Q7 gibi süper adamlar varken...Fatih Bobo'dan da Nobre'den de çok çok iyidir bence...Yönetim bilerek mi yaptı Mehmet ve Fatih transferlerini bilmiyorum ama çok iyi yaptığını söyleyebilirim, birazda iyi, kaliteli türk oyuncularına ihtiyacımız var, onun için son 2 transferimiz nokta atışı oldu Q7 ve Guti gibi... |
Yönetim kimseye Robinho,Adebayor vaadetmedi, bu haberleri hep yalanladi. 1.5 Milyon TL, Euro degil fiyati makul, kariyeri ortada... Fatih yasli diyenler 31 yasindaki Niang imi begeniyor, yoksa 32 lik Klose 32 lik Grafite ismini duyuncami heyecanlaniyor? 2012 UEFA kriterlerini unutmayin... Adama bir sans verin begenmezseniz sezon sonu yorumunuzu yaparsiniz. Kombine satislari 13.700 de kalmis. Forma belli degil. Stada sponsor bulunur istemezük dersiniz, sirta reklam alinir istemezük dersiniz, Cola-Turka yi begenmezsiniz... Kulüp Guti ve Q7 yi alirken iyi ama Tekke gelince demediginizi birakmazsiniz. Besiktasimiz transferi yapmistir. Bize düsen kulübümüzün menfaatleri icin desteklemek. Sagduyulu Besiktas taraftarinada yakisan budur... |
Alıntı:
|
Alıntı:
nokta ... Guti Ve Q Gelirken kraldı yönetim Şimdi Yazıklar Olsun .. Yok Öle Bi dünya... Bu sene yöneim elinden gelenin en iyisini yapmıstır ve destek Olmak Lazım!! |
Alıntı:
ayrıca şunu unutmayın. bizim renklilerden bi farkımız var. bizim RICARDO QUARESMAmız var! hepimiz icin hayırlısı. artık destek ve başarı zamanı... |
fatih iyi transferdir herseyden önce yerli bu büyük avantaj olabilir bildigimiz fatih zaten cok iyi bir forvet hava hakimiyeti ve yerdede cok saglam bonserviside fazla degil yani daha neolsun ve üstelik artik nobreyede ihtiyacimiz yok onu yerli diye tutiyorduk takimda simdi onu tutmak icin bir neden yok maasina bakinca |
Hoşgeldin Fatih Sultan TEKKE ! 750 Bin Euro Bonservis Ve 1.5 Milyon Euro Yıllık Ücret . Transferin Son Gününde Yapılabilecek İyi Transfer . İleride Top Tutabilen Son Vuruşları İyi Bir Forvetimiz Oldu . Bobo'nun Alternatifi Artık Var , Nobreye Bel Bağlamayacağız Artık . |
nobreden daha fazLa katkı sağlar |
Alıntı:
Eksiksiz katılıyorum. Beşiktaşımız için hayırlı olsun... |
Hayırlısı olsun Forumda bazı arkadaşların yıldız alınmadı diye sitem etmeleri ne gariptir,yıldız denilen oyuncuların yaşı Fatih Tekke'nin yaşı ile aynı olsa yabancı diye ses çıkmazken iş yerli olunca birden yaşlı deniyor,unutmayınki bu adamın Trabzon'da oynadığı süre zarfında gol krallığı dahil Türkiye'deki gol ortalamasına bakarsınız bir ara Dünya lig'lerinin o anki en fazla gol atan futbolcuları arasına girmiş yanılmıyorsam Tanju Çolak gibi de altın'mı,gümüş'mü bilmem birde ayakkabı almıştı,o sıralar Türk milli takımındaki başarıları da göz ardı edilemez taki Fatih Terim'in kişisel meselesinden dolayı onu milli takıma almaması ayrı bir durum yani İbrahim Toraman'ın durumunun aynısını yaşadı senelerce.Daha sonra malum olaylı bir şekilde Rusya'ya gidişi orada Zenith ile Şampiyonluk+Uefa Kupası+Süper Kupa finali yaşaması sonradan Rubin Kazan'a geri dönüşü tabi orada Türkiye gibi olmasada gollerine devam etmesi.Ayrıca bu adamı ezikbahçe almak için az uğraşmadı onlar isteyince yıldız biz alınca yaşlımı oluyor?Kısacası kariyeri bu kadar başarılarla dolu bir futbolcunun adı Fatih Tekke değilde "Aleksandır" olsaydı şimdiden havalimanına binlerce kişi gidip omuzlara almıştınız.Doğrudur benimde iyi oynayıp oynamıyacağına dair endişem yok değil aynı endişe sevmesemde Aurelio içinde geçerli ama bekleyip ve göricez en azından inanılmaz tecrübeli isimlerden bahsediyoruz.Şuda bir gerçek takım olarak yaş ortalamamız Milan'a yaklaştı bu biraz ürkütücü olsada diğer yandan bundan seneler önce Atatürk Olimpiyat Stadında oynanan Şampiyonlar ligi finalindeki Liverpool-Milan karşılaşmasındaki Milan'ın yaş ortalamasını hatırlayın lütfen Şampiyon olanmadılar ayrı.Yani bazen yaş ortalaması yüksek takımlar o an için uzun süreli olmasda iyi işler çıkarabilr. |
Alıntı:
Aynen. Hayırlı olsun takımımıza. |
Alıntı:
herkesin atladığı bi nokta var 1.5milyon euro değil 1.5 milyon tl yani 1 milyon euro artı maç başı 40bin buda bi transfer başarısı.. |
kesinlikle çok iyi transfer..Bana göre alınmadı diye hayıflanılan golcülerden hiçbir eksiği yok..var diyenle de istediği kadar tartışırım..üstelik Fatih,topsuz futbolun her türlü aksiyonlarını becerebiliyor..top alıyor-veriyor,duvar olabiliyor,adam geçiyor,kısa mesafede patlaması var,son vuruşları çok iyi,iyi ve sorunsuz bir profosyonel,Avrupa da finaller oynamış ve kazanmış kariyerli bir futbolcu...Guti ve Quaresma ile anlaşabileceğini umuyorum.. Tek sorun ;sadece günü kurtarır..ama fiatına bakılırsa o da problem değil..hayırlı olsun..ben o!na inanıyorum..başarılı olacaktır.. |
hayırlı olsun insallah eski Fatih Tekke gibi oynar . |
Vay be bizim taraftara bak Fatih Tekke'yi beğenmiyor , Quaresma'yı Guti'yi unuttu yazıklar olsun yönetim diyor !!! Ya bu yıllardır yıldız diye inandığımız Bobo varya Fati^h'in tek kramponu etmez , hele bazı arkadşlar Holoskoyla Nobreyle filan kıyaslamış hayretler içinde kaldım. bu adaım gol vuruşlarını izlemedi hatırlamıyo galiba bu arkadaşlar... fatih tekke iyi transferdir , hemde çok iyi transfer ,yıllardır unuttuğumuz , "yakalayınca atan" forvet tipinin en iyi örneklerinden biridir. Stoper dışına harik bir kadromuz oldu bence , Fink'in kalmasıda çok iyi oldu bence tek problem stoperde, Zapoda İbrahim Toramanda büyük takım stpoeri değiller bence !!! |
Fatih Tekke transferini iyi karşılıyorum.. Umarım eski performansını göstererek hatta en üst seviyelere taşıyarak Beşiktaş'ımıza yakışır bir futbolcu olma yolunda ilerler.. Ben açıkcası Fatih Tekke'ye güveniyorum.. Yeterki sakat olmasın... |
|
Son Dakika Transferimiz: Fatih Tekke FATİH TEKKE RESMEN BEŞİKTAŞ'TA!.. Beşiktaş Kulübü, Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Fatih Tekke, Beşiktaş'ta 33 numaralı formayı giyecek. kaynak: maraton.com.tr |
Türkiye`de Saat: 05:41 . |