![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şampiyonluk ruhunu tasıyacak futbolcular alarak basarıya ulasabilirler | ||
| | |
| |
| | #12 | |||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sampıyonlık ruhunu tasıyacak oyuncuyu parayala alamasın abıı senn kaka yı alacak kaka butun basarı tatmıs bırı accc adam lazımm onlara
__________________ T3QİN | |||
| | |
| | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | orasını biliyorum ben sadece direkt bu ruhu tatmış oyuncuların takıma verebileceği katkıdan bahsettim tabikide şampiyonluğa aç futbolcular basarıya daha cabuk götürür. | ||
| | |
| | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaf M.City her sezon şampiyon olan bir takım değilki başarıya aç olan futbolcuları alsın.. ..Parası varsa alacak Kaka'yı, Ribery'i falan, ama sadece hücumdan ibaret değildir futbol, onu demek istiyorum, madem parasi var gitsin Terry, Ferdinand, Cannavaro, Puyol gibi oyuncuları alsın, Pirlo, Seedeorf, Vieira, Cambiasso gibi oyuncuları alsın, 400-500 milyon €'ya kıysınlar şampiyon olabilirler belki o zaman.. .. | ||
| | |
| | #15 | |||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ T3QİN | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |