![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla ne güldüm golden sonra anlatamam yoldaş ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 1-vayyyy efendim türkiyenin en iyi kalecisi volkan mış! dünyanın sayılı kalecilerinden birisi volkan mış! ![]() ![]() ![]() 2-sene başı şampiyon ilan edilen feneri gördük! gs maçından sonra 3 puan yüzü göremediler! 3-hala türkiyenin en iyi kadrosunun fenerde olanlar ne diyecek bakalım! 4-lugano önder blica gibi dandik savunma oyuncularını öven fenerliler biraz bizim maçları izlesinlerde defans neymiş görsünler! inanamıyorum yani şu lugano yu övenlere! adam kasap! bi ferrari italya milli takımında oynamış,dünya şampiyonu olan kadroda olan ve serie a gibi defansın kralı yapılan ligde yılın savunmacısı seçilmiş adamı beğenmiyorlar!sivok u da beğenmiyorlar! ![]() not: beter ol fenerbahçe! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | al bendende ok kadar yani ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maçı 90 Dakika İzledim Daha Maç Başladı Kolamı Bardağa Döküyordum Bir Baktım Gol Oldu ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bé$!ktA$ 13 Maçta 6 Gol Ezolar 2 Maçta 6 GooLLL FaRK WaR ![]() BiR De VoLKaN SeN BiZiM EĞLeNCeMiZSiN İyiKi VaRSıN İyiKi 7enerbahçedesin ![]() Konu Mehmet tarafından (29-11-2009 Saat 03:57 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Volkan geçen maçta yumurtlamıştı , bu maçta servis yaptı ... Daha ne marifetleri var çok merak ediyorum ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Renkdaşlar düşündüm de her gün böyle gülecek geyif muhabbeti yapılacak bi topic olsun dedim ve açtım buyrun bugünki konumuz FEBE'nin dünki müthiş yenilgisi ![]() Hadi buyrun... Bu arada maç içinde Guiza 3-1 ken inanılmaz bi gol kaçırdı ve sonu bu başka hiç bi sitede bulamazsınız ![]() ![]() Konu forza-kartal tarafından (29-11-2009 Saat 09:10 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |