![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Evanilson Bordo-mavililerin 32 yaşındaki sağ bek oyuncu ile temasta olduğu ve görüşmelerin sürdüğü iddia edildi. Trabzonspor'un savunmanın sağı için almayı düşündüğü yabancı oyuncuyu Fotomaç buldu. Fenerbahçe'den Serkan Balcı için olumsuz yanıt alan bordo mavili yönetimin, Atletico Mineiro takımının tecrübeli oyuncusu Evanilson Aparecido Ferreira ile görüştüğü iddia edildi. 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu hem savunmanın sağında oynuyor hem de stoper görevini başarıyla YATTARA GİBİ TEKNİK BİR OYUNCU Yattara gibi teknik kapasitesi çok yüksek olan, ayaklarına hakim, paslarla takımı ateşleyen Brezilyalı futbolcu savunmadan hücuma çıkışları ve attığı gollerle de dikkat çekiyor. Takımı Mineiro'nun son maçında iki golüne imzasını atan Brezilyalı savunma oyuncusu birçok kulübün de gözdesi. 32 yaşında olduğu için bazı yöneticilerce alınmasında sakınca görülen Evanilson'un bonservisinin de uygun olması cezbediyor. Trabzon'un ara dönemde yetişmezse sezon sonunda bu oyuncu için bastıracağı belirtildi.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Sakaryaspor, Arjantin liginin golcü oyuncusu Claudio Graf'ı transfer etti. Arjantin'in Lanus takımında forma giyen 'Süper Tangocu'nun 17 maçta 12 golü var. Graf, bu akşam Adapazarı'na gelecek. Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, Rüstemler Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Arjantinli golcü oyuncu Graf ile anlaştıklarını belirterek, oyuncunun bu akşam Adapazarı'na geleceğini söyledi. Graf'ın çok iyi bir oyuncu olduğunu ifade eden Yıldırım, şunları söyledi: ''Her konuda anlaşmaya vardığımız Claudio Graf (30), Arjantin'in Lanus takımında forma giyiyordu. Arjantin liginde 17 maçta 12 golü var. İzlediğimiz bir oyuncuydu. Bize çok faydalı olacak. Yalçın Ayhan'ı kadromuzu kattık. Ayrıca denemeye tabi tuttuğumuz oyuncular var. Ganalı Baba Adanju hakkında, Fenerbahçeli Appiah'tan olumlu bilgiler aldık. Kariyerinin ve tecrübesinin iyi olduğunu öğrendik. Ayrıca denediğimiz Dominik Carlos'un iyi futbolcu olduğu belirtildi. Bugün son kez deneyeceğiz. Yarın her şey netlik kazanacak.'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Trabzonspor, bir süredir ilgilendiği Ankaragücü'nün yıldız futbolcusu Ceyhun Eriş'in transferinde mutlu sona ulaştı. Marcelinho ve Szymkowiak'ın takımdan ayrılmasıyla orta sahada oyuncu eksikliği çeken Trabzonspor, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın çok istediği Ceyhun'un transferi için Ankaragücü ile anlaşma sağladı. Trabzonspor ile Ankaragücü yönetiminin bir süredir Ceyhun'un transferi için yaptığı görüşmeler mutlu sonla noktalandı. Bu sezon oynadığı futbolla Ankaragücü'nün aldığı başarılı sonuçlarda büyük katkısı olan 30 yaşındaki Ceyhun, ligin ikinci yarısında Bordo-mavili ekibin formasını giyecek. Sezon sonunda Ankaragücü ile olan sözleşmesi sona erecek olan Ceyhun'un transferi için Trabzonspor'un Sarı-lacivertli ekibe savunma oyuncusu Murat Ocak'ı ve bir miktar para vereceği öğrenildi. Trabzonspor, Ceyhun'u transferiyle, bu sezon başkentten 6. futbolcu transferini yapmış oldu. Bordo-mavililer, bu sezon Ankaraspor'dan Musa Büyük ve Ersen Martin, Gençlerbirliği'nde Ayman ve Risp ile Ankaragücü'nde Umut Bulut'u transfer etmişti. İHA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Konyaspor Portekizli Neca'dan sonra ikinci imzayı Mısırlı Mohamed Abdalla Solıman Emamel Ghobashy’e attırdı.. Menajeriyle birlikte Konya'ya gelen 26 yaşındaki Mısırlı oyuncu 2,5 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.. Konyaspor'un resmi internet sitesinde yer alan açıklama şöyle: Takımımız ara transferde Portekiz’li NECA’dan sonra ikinci imzayı Mısır’lı Mohamed Abdalla Solıman Emamel Ghobashy’e attırdı. Kulübümüz ile yollarını ayıran ve eski takımı Al Ahly’e dönen Ahmed Belal Farag’ın transferinden sonra bugün sabah saatlerinde menajeriyle birlikte Konya’ya gelen 26 yaşındaki Mohamed Abdalla Solıman Emamel Ghobashy ile yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağlandı ve Mısır’lı futbolcu 2,5 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. Öğleden sonra Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yapılan antrenmana da katılan Mohamed Abdalla Solıman Emamel Ghobashy’in teknik heyetin görev vermesi halinde hafta sonu oynanacak Denizlispor karşılaşmasında takımdaki yerini alabileceği açıklandı. Yeni transferimiz Mohamed Abdalla Solıman Emamel Ghobashy takımımızda 14 numaralı formayı giyecek. İmzasının ardından açıklama yapan Ghobashy, "Kulüple her konuda anlaşmıştık. Bugün buraya geldim ve 2.5 yıllık imza attım. Daha önceden Türkiye'de oynayan Ahmed Hassan ve buradaki El Saka'yı tanıyordum. Burada arkadaşlığın ve ekibin iyi olduğu çok belli. Konyaspor formasıyla başarılı performans sergilemek istiyorum. Benim buradaki hedefim Konyaspor formasıyla başarıya ulaşmak ve daha sonra Avrupa'da büyük takımlara gitmek" dedi. İki sezondur El-Ahly takımında forma giyen Abdullah, bu sezon 5 maçta 2 kez ilk 11'de sahaya çıkarak toplam 152 dakika sahada kaldı. Öte yandan Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 19. haftasında kendi evinde oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam gözetiminde yapılan antrenman, oyuncuların düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra istasyon çalışmaları yapan futbolcular, yarı sahada yaptıkları pas çalışmasıyla idmanı tamamladı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Tamer Tuna G.Antep'te.. Gaziantepsor, Şekerspor ile yollarını ayıran Tamer Tuna ile anlaştı. 31 Ocak 2007 11:41 Gaziantepspor'un tecrübeli hocası: 'Direnme gücümüz oldukça yükseldi. Havamız mükemmel. Beşiktaş'a geçit vermeyeceğiz' dedi. Denizlispor'u 2-0 mağlup ederek puanını 23'e çıkaran Gaziantepspor'da yüzler gülüyor. Kırmızı-siyahlı takımın teknik direktörü Erdoğan Arıca, mükemmel bir hava yakaladıklarını belirterek, "Geldiğim günden bu yana çok çalıştık ve gerçek bir takım olduk. Oyuncularıma güveniyorum. İkinci yarıdaki zorlu sınavlardan alnımızın akıyla çıkacağız" açıklamasını yaptı. Tamer, G. Antep'te Arıca, bu hafta oynayacakları Beşiktaş maçıyla ilgili olarak şöyle konuştu: "Beşiktaş büyük bir çıkış içinde. Bizim de direnç gücümüz zirveye çıktı. Kıran kırana bir mücadele olacak. Denizlispor galibiyeti sonrası seyircimizin bize destek vereceğini düşünürsek, buraya iddialı gelen Beşiktaş'a sürpriz yapacağız." Öte yandan Gaziantep, Şekerspor'dan Tamer Tuna'yı transfer etti. Pas Fotomaç
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Fatih Akyel G.Birliği yolunda Gençlerbirliği'nin, Trabzonspor'un gözden çıkardığı savunma oyuncusu Fatih Akyel ile kesin olarak anlaşmaya vardığı iddia edildi. Ayman ve Risp'i Trabzonspor'a verdikten sonra savunmada sıkıntı yaşamak istemeyen Gençlerbirliği'nin, Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan tarafından gözden çıkarılan savunma oyuncusu Fatih Akyel ile anlaştığı belirtildi. Gençlerbirliği ile Trabzonspor arasında Ayman ve Risp'in transferi sırasında kurulan dostluğun karşılığında Bordo-mavili ekibin Fatih Akyel'i başkent temsilcisine verdiği ifade edildi. Ligin ikinci yarısında Gençlerbirliği forması giymeye hazırlanan 29 yaşındaki Fatih Akyel ile maç başı anlaşma sağlandığı öğrenildi.
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Antalyaspor transferde coşacak Sahasında oynayacağı Sakaryaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor'da transfer çalışmaları da büyük bir hızla devam ediyor. Tranasfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor Ahmet Dursun, Tamer Tuna ve Celil Sağır ile transfer görüşmeleri yapıyor. Edinilen bilgiye göre, Antalyaspor yönetimi, Ahmet Dursun, Tamer Tuna ve Celil Sağır ile transfer görüşmelerini yürütüyor. Öte yandan, Hasan Subaşı tesislerinde bugün Genel Direktör Yılmaz Vural yönetiminde yaptığı idmanla çalışmalarına devam eden Antalyaspor'da, sakatlıkları süren Ali Cansun, İdris ve Dziewichi takımdan ayrı koşu yaptı. Bu arada, Antalya Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD) Başkanı Eray Ethem Görgün ile yönetim kurulu üyeleri, Antalyaspor'un antrenmanı ziyaret ederek, futbolculara başarılar diledi. ANTGİAD Başkanı Eray Ethem Görgün, lig sonunda Antalyaspor'un istenilen yerde olacağına inandıklarını belirterek, "Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Antalyaspor, şu an ligde hak ettiği yerde değil, ancak başarılı sonuçlarla üst sıralara çıkacaktır" dedi
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Ahmet Dursun Antalyaspor'da Antalyaspor transferin son gününde masaya oturduğu eski Beşiktaşlı futbolcu Ahmet Dursun ile anlaştı. Yöneticiler, Tamer Tuna ve eski Samsunsporlu Celil Sağır'a ise, Antalyaspor'a gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti ve bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi. Asbaşkan Abdurrahman Yılmaz'ın da hazır olduğu imza töreninden sonra bir açıklama yapan Ahmet Dursun, "Büyük bir camiaya geldim. Arkadaşlarımla birlikte en büyük hedefim Antalyaspor'u Süper Lig'de tutmak olacaktır" dedi. "ŞEKERSPOR HAYATIMIN HATASIYDI" Dursun, DHA muhabirine yaptığı özel açıklamada ise yunları söyledi: "Hayatımın en büyük hatasını Şekerspor'a transfer olmakla yaptım. Sergen Yalçın'ın vesile olduğu bu transfer bana yeni bir tecrübe kazandırdı. Bu hatayı hayatım boyunca unutmayacağım. Sergen Yalçın için Şekerspor'a gittim. Ama, büyük pişmanlık duydum. Bir daha hata yapmayacağım. İşte bu yüzdendir ki büyük saygı duyduğum Antalyaspor'a ve Yılmaz Vural hocama hizmet etmek için buradayım" BASINA KAPALI İDMAN Antalyaspor, yarın oynayacağı Sakaryaspor maçının son ciddi taktik çalışmasını dün basına kapalı olarak gerçekleştirdi. İki takım halinde yapılan taktik idmanına Dziewicki ve Suazo katılmadı. Genel Direktör Yılmaz Vural, Ahmet Dursun'un tecrübesinden yararlanacaklarını, Antalyaspor'a katkı sağlayacağına inandığını ifade etti. Vural, Sakaryaspor maçı için de "Bunun önemini ben ve öğrencilerim çok iyi biliyoruz. Burada tek hedef Sakaryaspor galibiyetidir. Bu maç hem bize hayat verecek hem de ileriki haftalara moralli çıkacağız" dedi. 01.02.2007 ![]() Kaynak : DHA
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |