|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
06-11-2007, 11:47 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 22 |
“Hakan Ünsal’ı tarikatçı olduğu için gönderdim” Galatasaray Kulübü eski yöneticisi Fatih Altaylı, Aydınlık Dergisi'nin son sayısında Aydın Cingöz’e futbol dünyasını sarsacak açıklamalarda bulundu. Galatasaray Kulübü’nde cemaat ilişkiler olduğunu iddia eden Altaylı, Hakan Ünsal’ı kulüpten bu yüzden gönderdiklerini söyledi. "HAKAN TARİKATI GALATASARAY'A TAŞIDI " Röportajda Hakan Şükür’ün defoları olduğunu savunan Altaylı, bu defoların başında golcü futbolcunun cemaatçiliğinin geldiğini ileri sürdü. Altaylı, “Hakan Şükür inanç dünyasını Galatasaray’a taşıdı. Emre Belözoğlu, sabah namaza giderken kaza yaptı ve birinin ölümüne sebep oldu. Hakan Ünsal'ı Galatasaray'dan gödermemde tarikatçı oluşunun büyük etkisi vardı” diye konuştu. “CEM UZAN’A KARŞI YÖNETİCİ OLDUM” Altaylı, G.Saray yönetimine eleştiriler yöneltti. G.Saray yönetiminde bir kere daha görev almayı düşünmediğini söyleyen Altaylı, “Özhan Canaydın seçime girdiğinde ikinci başkanlık önerdi. Oysa Galatasaray’da bulunduğum dönem Galatasaray açısından olağanüstü bir dönemdi. Galatasaray’da görev almamın tek sebebi kulübün Cem Uzan’ın elinde giderek, halktan, camiadan kopması ve patron kulübü haline gelmesini engellemekti” ifadelerini kullandı. G.Saray yönetimini beğenmediğini dile getiren Altaylı, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Başkan Canaydın, pırıl pırıl bir insan ama çok yanlışı var. Camiada yaptığı işlerden dolayı yalnızlığa mahkum olduğu için son derece vasıfsız bir yönetimle çalışıyor. Çünkü Canaydın, iyi bir şirket yöneticisi değil. Canaydın’ın takımda etkinliği olmaz. Terim’i getirerek Galatasaray’ı iki senede 70 milyon dolar zarara soktu.” “YILDIRIM TÜRK FUTBOLUNA MAFYAYI SOKTU” Fatih Altaylı eleştiri oklarını Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a da yöneltti. “Aziz Yıldırım’ın poposunu yalayanların hepsi Yıldırım’a karşı dururken, onu savunan yazıları ben yazdım” diyen Altaylı ilginç bir iddiada da bulundu: “Aziz Yıldırım ile tek meselem, Yıldırım’ın Türk futboluna mafyayı sokmasıdır.” | ||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |