![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() |
Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu ve Transfer Komitesi Üyesi Abdullah Başer, ligin ilk yarısında olumsuzluklar yaşadıklarını ve bunun sonucunda bordo-mavili takımın bulunduğu yerin gönüllerindeki yer olmadığını söyledi. Abdullah Başer, ligin ilk haftasında Sivasspor maçı sonrası yaşanan süreçten olumsuz etkilendiklerini belirterek, “İlk yarıda olumsuzluklar yaşadık. Şu anda Trabzonspor'un olduğu yer tabii ki gönlümüzde olması gereken yer değil. Hükmen mağlubiyet ve 5 maç seyircisiz oynama cezası aldık. Yaşanan sürecin ardından bunlara rağmen ilk yarıyı 22 puanla 9. sırada bitirdik” dedi. Geçen yıl ilk yarıyı 13. sırada bitirdiklerini anımsatan Başer, “Geçen yıl ile bu yıl arasındaki fark mazeret değil. Daha iyi yerde olmamız gerekiyordu. Sezon başı Sivasspor maçında yaşadığımız depresyonu hala takım atlatamadı. Camia olarak, yönetim, kamuoyu olsun hala Sivasspor maçıyla yatıp Sivasspor maçıyla kalkıyoruz” diye konuştu. "GİDİP MAÇIMIZI OYNAYACAĞIZ" Sivasspor ile yapacakları ikinci karşılaşmanın önlerine geldiğini kaydeden Başer, şöyle devam etti: “Eksik oyuncuların fazla oluşu bizi düşündürüyor. Futbolu sahada oynayacağız. İlk yarıda yaşadığımız olumsuzluklar Sivas camiasının bize karşı yapmış olduğu olumsuzluklar değil. Seyircinin sahaya girmesi provokasyondur. Onu yapanlardır muhatabımız. Bir gün gelip hesabını verecekler. Bugün Sivas'ta kamuoyu araştırması yapılsın, 'İkinci takımınız kim' densin, Trabzonspor çıkar. Bizim Sivas camiasıyla bir problemimiz olamaz. Sivasspor karşılaşmasının, birinci maçın rövanş maçı havasına sokulması doğru değil. Sivasspor ile neticede iki maç oynayacaktık. Birincisini oynadık, ikincisini oynayacağız.” Olumsuzlukların Sivasspor'dan kaynaklanmadığını ifade eden Başer, “Bizi orada Bülent hocanın maçtan sonraki açıklamaları üzdü. Sivasspor hocasına o açıklamalar yakışmadı. Olayı Arap-İsrail savaşına dönüştürmesi, bireyselleştirmesi doğru şeyler değildi. Zannediyorum Bülent hoca da onların doğru olmadığını anladı. Bizim Sivasspor camiasıyla problemimiz yok. Gider maçı orada oynarız” diye konuştu. "KARŞI TARAFTA 3 PUANIMIZ VAR" Trabzonspor hariç hiçbir takımın liderliğini değerlendirmek istemediğini belirten Başer, şunları söyledi: “Trabzonspor, iyi yerdeyse sevinirim, beklentilerin dışındaysa üzülürüm. Sivasspor olduğu için söylemiyorum. Bizimle ilk hafta o maçı kim yaparsa yapsın aynı neticeler yaşansaydı aynı şeyleri söylerdim. Bizim şu anda çalınmış bir 3 puanımız var. Haram bir 3 puan var karşı tarafta. Bunu Sivasspor olduğu için söylemiyorum, kim olursa olsun bizim 3 puanımız başka tarafta emanet. Onunla lider olmaları, onunla ligi şampiyon bitirmeleri, o onların bileceği iş. Bizim çalınmış 3 puanımız var. Ama bu federasyonun suçudur. Sivasspor'un suçu değildir. Bu emanet 3 puan federasyonun kasasındadır. Günü gelecek meşru zeminlerde bunun hesabı sorulacak.” ALEKS VE FERNANDO Başer, transferde teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Çok değil, üst düzey 2 oyuncu kadroya katarız. Ama bunun yanında önümüzdeki yıllara hazırlık mahiyetinde genç yetenekler olacak. Defans ile forvet bloğu arasındaki bağı kuracak bir oyuncuya ihtiyacımız var. Fenerbahçe'deki Aleks tarzı oyuncu alacağız. Ersun hoca o bölgeye ısrarla oyuncu istiyor” dedi. Brezilya'nın Internacional takımında forma giyen Aleks ve Fernando için fiyat konusunda görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Başer, “Şu ana kadar bir anlaşma yok. Ama görüştüğümüz oyunculardan ikisi bunlar. Bunların karşısında alternatiflerimiz var. Olmazsa alternatifler üzerinde çalışacağız. Pazartesi gününe kadar olacak veya olmayacak noktasında netleşme olur. Olmazsa alternatifleri devreye sokacağız” diye konuştu. </B> | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Trabzonspor da ki başarısızlığın nedeni depresyon falan değil. Oyuncu kalitesinin düşük olması...Hüseyin Erdinç Çağdaş gibi sıradan oyuncularla biryere gelemezler.Son Fener maçındaki mağlubiyeti bu oyunculardan Hüseyin in hataları yüzünden aldılar.Takıma iyi futbolcular alınmazsa biryere gelmeleri zor gözüküyor.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |