![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Alıntı: yeşil yazılı yerde o laflar gerçekten senden cıktıysa sen formayı hak eden arkadaslarını satan birisin bence. Madem kötü oldugunu biliyorsun neden oynamak istiyorsun ??? aklım ermedi. Birde utanmadan futbolu çok iyi biliyor gerçek bir t.d. diyorsun bu laflarda senin BEŞİKTAŞLI durusu yapamadıgına kanattir bence . EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ ! BURAK BU İŞLERİ BIRAK ! SANA YAKISAN ET DÖNER TAVUK DÖNER HERKES LAYIK OLDUGU YERE DÖNER !
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Valla bunları dediklerine inanamıyorum yaa.Tigana seni sağ kanada mahkum etmişti yaa sen nasıl tigana iyi hoca dersin,tigana bana çok yardımcı oldu dersin.Yılmaz vural ise seni forvette,forvet arkasında oynatıyor.Yani işi biliyor.Yılmaz vural hakkında dediklerine birşey diyemem ama tiganaya dediklerine pes doğrusu..Ertuğlul hocayı ağzına almamanda yerinde olmuş.Allah bilir onun hakkında ne derdin!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |