![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eziklerin olmasından iyidir Ama neticede hakemler çok kolladı gsyi Bizide çok harcadılar bu sezon Lanet Olsun İçimdeki Bu Ezik Sevgisine ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hakem bizide kollasa biz şampiyonduk ya bırakın bu gs yui yutmayı bizne ya buralara taşımayın bunları hangi ******** şampiyon olursa olsun bize ne bu bizden çaldıkları ne ilk ne son şampiyonluk bu böyle biline
__________________ gidin ya d&d | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | burada cinconu tebrik edenler, övenler RAHATMISINIZ SİZ KARDEŞİM !!!!!!!!!!! adamı hasta etmeyin çok seviyorsanız cincon ********ini gidin sayın yıldıran demirören beyle beraber sevinin, buralara gazete sütunlarının taşıyıp insanın sinirlerini bozmayın.............
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #7 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bugün tüm psikolar da beni buluyo | |||
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | güzel kardeşim bana psiko diyorsunda sen nasıl beşiktaşlısın ben anlamadım , altına doğrudürüst bir yorum bile yazmadan almışsın adamların haberini buraya taşımışsın, biz bilmiyormuyuz kimin kimi kaç kaç yendiğini yada kimin şampiyon olduğunu, bu yaptığının beşiktaşlılıkla bir alakası varsa benim de diyecek birşeyim yok...
| | |
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | konu ile ilgili düşüncesi olanlar ve yorum yapmak isteyenler olabilir diye düşündüm... burada birçok bu tip konu açılıyor ne oluyor da insanlar sadece bunu görüyor anlamıyorum.. WALLA ÖZÜR DİLERİM. AMACIM GS NİN GALİBİYETİNİ SİZLERE DUYURMAK DEĞİLDİ.. | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | benim amacımda seni üzmek değildi ama dikkat edersen bu benim forumdaki 3. mesajım ve hepsini bu başlık altında yazmışım yani öyle herşeye cevap yazan birisi değilim ama senin açtığın konu bana çok anlamsız geldi ve o anki sinirle biraz fevri davrandım kusura bakma. yinede madem açtın konuyu ben bir yorum yapayım: bu sonuçla cincon sayısız ******** şampiyonluklarına bir yenisini daha eklemiştir o kadar
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/turkcell-super-lig/60753-gayse-5-sivas-3-febe-3-a/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 05-05-2008 18:58 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |