![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bu sakatlıgı galiba bi daha yaşamıştı real madrid'e gidememişti bunun yüzünden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | cohq sevindim ama yinede geçmiş olsun yazık oda insan ama febesli bi yerdede | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aslında biraz sevindirici biras da üzündürücü sevindirici olan;fener iyi futbolcularından birini kaybetti üzündürücü de;kim olursa olsun o da futbolcu o da insan yne üzüldüm kısacası
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne diyelim geçm$ olsun....sevinmemek gerekiyo sonuçta bizim ba$ımıza gelmice ne malum ama üzüldüm de diyemem... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | önemli bir oyuncu geçmiş olsun
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | En az 6 ay yokmuş sahalarda, bir futbolcu için gerçekten kötü bir durum, tam sezon başlayacakken sakatlanmak, üzücü gerçekten her ne kadar rakip olsa da...Umarım bizim başımıza gelmez böyle bir durum...Aslında beğendiğim bir oyuncu değil Deivid, ama Fb'ye çok katkısı oldu attığı gollerle, Fb eksikliğini hisseder mi, sanmıyorum ben...Yeri dolmayacak bir oyuncu değil...Alex veya Marco sakatlansaydı Fb biterdi mesela!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | geçmiş olsun 6 ay falan dedi galiba tv
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/turkcell-super-lig/66957-f-bahcede-deivid-soku/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 07-07-2008 20:15 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |