![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
berebare bitirmesinide bilirlerdi yenmesinide
__________________ 1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN Konu ilkeres26 tarafından (19-05-2008 Saat 10:39 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Alıntı:
![]() ![]() MALI-Ye bakanı abiniz nasıl transfere el attıysa illaki hakem atamalarına da el atmıştır da sizin işinize gelmez bu konular. AYRICA MESAJIMI DA TAM ANLAYAMAMIŞSINIZ. dEDİK Kİ LİGTE MAZİSİ TRİBÜN potansiyeli olan takım sayısının artması illaki iyidir lakin hersene gelen 3 takımdan 2si asansör mısalı düşerken siyasi desteğini kaybettiğinde sürünen Xtepe misali sizde tepetaklak gelmeyesiniz. Dİkkat. Ayrıca 15 kusur sene hasretten sonra 1 saat şampiyonluk kutlaması yaptık dıye övünmekte neyin nesi. ???
__________________ SONUNA KADAR SONSUZA KADAR | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı: Abicim senin çekemediğin kesin benim adabım yerinde aynı kart bize gösterilseydi yine kızardım kaldıki bobonun kırmızı kartınada kızdım eskişehir görse onada kızarım boşversene adamın ayağı kırılmış ekmeğini futboldan kazanan birine bu harekete kırmızı kart bile az şike filan yapılmadı ayrıca adamlar dinlensindiye yedeklerle çıktılar iddası olmayan bir takım ne yapar ölümünemi oynar kim yapıyor bunu kaç tane örneği var önünde playoff maçları varken siyasi görüşlerin yüzünden takımı eşleştiremezsin adil olalım her oyunun kuralı varben eskişehirdeki maçlara gittim bizdende çok puan gitti ne yapabildik hakem bu kaldiki direklerden dönen toplar girseydi hakemmi kurtaracaktı 3 - 0 dı maç gözün kapalı bakma lütfen saygılarımla.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/turkcell-super-lig/61995-eskisehirspor-super-lige-yukseldi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 18-05-2008 21:51 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |