![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ya ne kadar eglendim ben bu aksam arkadaslar Ligtv.com.tr - Futbol Burada. Futbolun Kalbi Burada Atıyor. de volkanin kirmizi kart gordugu pozisyonu izllemenizi cok isterim hakeme bagirarak kosarken bi anda karti gorunce tecavuze ugramis goril edasiyle kollarini yana acisi ve surat ifadesi super ya bu adamda harbi kafa yok... ![]() ![]() ![]() Fener guiza yerine can arati forvete koymali bir asist bir gol hemde ilk macinda devamini bekliyoruz can arat kendi kalene![]() Ezikbahce sezon ortasini bulmadan bu teknik direktoru yollar...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
.. | |||
| | |
| | #3 | ||
| Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | aferin can hep böle ol.inönüye gelie alkışlıcaz seni ![]()
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | valla fb yenıldı gs berabare ts macında beraberlık kotu sonuc olmaz yenersek tadından yenmez burak yine aynı burak sezon sonunda kıralık yada anadoluya bı kulbe gıdebılır
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
| | |
| | #7 | ||
| Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
| | |
| | #8 | ||
| Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | wahh wahh aLLah beLaLarını versin ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
| | |
| | #9 | ||
| A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eziklerin ve cinconların puan kaybettiği haftada trabzonu yenersek müthiş olur bölece trabzonda puan kaybetmiş olur çok süper olur ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
| | |
| | #10 | ||
| aLayına GideR ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Hadi kartalım Trabzonu da Trabzonda Antalya gibi devirelim. Kendilerini büyük ilan edenlerin şu ana kadar toplam 1 puan aldığı haftada trabzonu da eli boş bırakalım.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |