|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
01-12-2008, 00:38 | #1 | ||
ยŦยк Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 41 |
Galatasaray ile Hacettepe arasında oynanan karşılaşmada öyle bir kırmızı kart gösterildi ki şüphesiz çok konuşulacak. Hacettepe'nin Arnavut oyuncusu Teli, Galatasaray'ın penaltı kazandığı pozisyonda topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle ilk sarı kartını gördü. Ancak bu pozisyonda topa elle müdahale eden Zoko'ydu. Hakem Süleyman Abay bu pozisyonda Teli'ye sarı kartını gösterdi. Teli, 75. dakikada da Lincoln'e yaptığı faul nedeniyle Süleyman Abay'dan önce ikinci sarı kartı ardında kırmızı kartı gördü. | ||
|
01-12-2008, 09:47 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 32 | Bir siyahi oyuncunun koluylan beyaz tenli oyuncunun kolunu ayırt edemeyen bir hakem gerizekalıdır yaf!..Aslında eli de görmedi, Gs'li oyuncular öyle bir yaptıki, el var hoca el var diye, Sülo da öyle mi dedi, çaldı düdüğü, 2 saat kimse anlayamadı ne olduğunu zaten, sonra bi baktık beyaz noktayı gösteriyor, sonra diyo kendi kendine ben penaltıyı verdim, sarı da göstermem lazım, kime göstersem kimse göstersem acaba diyo ve Gs'li oyuncuya yakın olan 2 Hacettepeli vardı zaten, bunlardan birine gösteriyor tamamen atma usulü, seçmece!..%50 şansı vardı, tutturamadı yanii burda!..Olay bundan ibaret bence, çünkü eğer görüp de sarı kartı yanlış oyuncuya veriyorsa hakemlikten öte gerizekalı olma durumu var!..Bu arada herkez kural hatası derken Oğuz Sarvan beyfendi ! hakem hatasıdır deyip geçiştirmek istiyor olayı, maç tekrarlanmazsa çekecekleri var!.. | ||
01-12-2008, 13:49 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | bu ne yaa her hafta hep aynı senaryo gs - fb ne cok kollanıyor hakemler tarafından yaa .. Hacettepe gol atıyor sabri direği kırcak tekmeleyip duruyor hakem oralı degil sarı kart göstercegine penaltı veriyor ümit karan valla ben bişi yapmadım diyor servet kosarak yerine kosuyor gs li futbolcular bile mal oldu noluyo yaa filan die sarı kart veriyorsun teliye adamın alakası yok pozisyonla.. ama bize gelince en küçük hatalarımızı bile affetmiyorlar saçma sapan sarı kartları veya ofsaytlarımızı kacırmıyorlar cizgiyi gecen gollerimizi vermiyorlar bu eşşşşşşşeeklerden cok cekecegimiz var bizim inş. sampiyonlugumuzu etkilemezler veya gerekirse bu hakemleride yenerek sampiyon olmamız lazım veya birilerinin bunlara dur demesi lazım ... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |