![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Helal olsun adamlara. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sölemiştim size buz gibi 2.50 diye ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gercekten sivasa helal olsun bende eğer biz şampiyon olamazsakk sivasın olmasını istiyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu hafta benim haftam oldu. Beşiktaşım yendi. Sivasım yendi ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrikler eğer şampiyonluk istiyorsa sivas geçen sezon olduğu gibi evindeki maçları vermemesi lazım rakip kim olursa olsun eze eze yendiler gs'yi hayret verici olan gs nasıl kırmızı kart gördü ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Şampiyonluğa en çok inan takım Sivas bence...Futbolcularda acayip bi hırs var, çıkıp toplarını oynuyorlar, hava soğukmuş zemin bozukmuş hiç takmıyorlar, helal olsun valla ne diyim...Sivas bu sene geçen seneye oranla daha yakın şampiyonluğa, sonuna kadar gidebilecekler mi bakalım...Bizimde işimizin çok zor olduğunu düşünüyorum Sivas'ta, beraberlik bile iyidir bence... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |