![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | ohh .. bu hafta siz yeniLirsiniz bizde yeneriz diyen TsLi arkadasLarıma kapak oLsun..pazartesiyi ipLe çekiyorum ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyi oldu baya bi şımarmışlardı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Trabzona bu sefer Horozbastı ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi arkadaşlar bayraklar dışarı artık...takımın bize ihtiyacı var..illaki maça giderek değil inanarak öyle bir sinerji yaratalım ki..bu takım 13 de 13 yapabilir...neden olmasın..olmassa de biz elimizden geleni yapmış olalım ki içimizde "acaba" kalmasın..ne dersiniz..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | allah beee hadi sivas sıra sendeeee ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Denizli'den Kayıhan gitti takım toparlandı, ama yine de Ts ne yapar eder alır diyordum, büyük bi sürpriz oldu 2-0'lık skor, iyi de oldu...Ts iyi oynamıyordu zaten kaç maçtır, biz ezdik geçen hafta ama şanslıydılar, bu hafta da Denizli bizim kadar ezmedi, oynamadı ama aldı 2-0'lık galibiyeti, futbol işte.. ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |