![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #11 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008  
				 Tecrübe Puanı: 19    ![]() ![]()  |     fb kume dussun yaa gıcık takım         bı kanım ısınmadı gettı
				__________________   muhammetertas.tr.gg UNUTMAYINKİ OYUN BİTİNCE ŞAHTA PİYONDA AYNI KUTUYA GİRER...  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #12 | ||
|    noble eagle  ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008  
				 Tecrübe Puanı: 30    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     beter olun inşallah emi...       |  ||
|   |        |  
|    |  #13 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  
				 Tecrübe Puanı: 33   ![]() ![]() ![]()  |     Maçı izledim, büyük denilen bir takımın, bir maçta bu kadar ezildiğini çok az gördüm doğrusu...Gb resmen sahadan sildi Fb'yi, hücum elemanları biraz daha dikkatli olsa, adam akıllı oynasalar kardeşlerinin intikamını(Oftaş'ın) alırlardı Fb'den, abartı yok burda, cidden atarlardı 6-7 tane...Aragones de yazık garibim öyle duruyor, baktım bi ara uyuyordu zaten, yanındaki eleman dürttü uyan hoca maç gidiyor diye, o da amaann boşver maçı kim takıyor der gibiydi...Geçen hafta Oftaş'ı 7'lediler, Arıca sayesinde, ama haftaya göreceğiz dedim, gördük işte..       ..Bu Fb bizim rakibimiz olamaz, bu Fb'nin ilk 5'e girmesi bile büyük başarıdır!..Ve bu rezil Fb'ye yenildiğimize hala inanamıyorum...Ahh hoca ahh... |  ||
|   |        |  
|    |  #14 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  
				 Tecrübe Puanı: 40    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     aragonesle devammm     ![]() 
				__________________   Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET .........   |  ||
|   |        |  
|    |  #16 | ||
|    SeNi SeVmEyEn ÖlSüN  ![]() Üyelik tarihi: May 2008  
				 Tecrübe Puanı: 37    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     |  ||
|   |        |  
|    |  #17 | ||
|    Adanalı Melike  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 27    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     gbirliği süperdii ne goller kaçırdı tebriler GB    ![]() 
				__________________      |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |