![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | azıcık bi bekle sen... ufak bi randeumuz var bu hafta... sonra görüşücez... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tekme atan Alex i atmayan hakeme neden tepki göstermedin ,o Alex bir sonraki maçta sizi silkeledi Bülent,Eskişehir maçı nasıl alındı Bülent,Bursa dan puan nasıl alındı Bülent..Seni ne futbolcu iken ne hoca iken hiç sevmedim..futbolcu iken verdiğin o asker selamının da hangi makyevelist mantıkla verdiğini de biliyorum Bülent..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya sunu bide adam yerine koydularya inanamiyorum tarihte gösterim bana hangi ezik sonradan adam olmus ya artistin teki, kendi gözüyle gördü ankarasporun daha iyi bir takim oldugunu caresiz kalinca böyle hareketlerde bulundu buda gercek karekterini gösterdi iste!
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bülent sana HOCA demeye utanıyorum. .... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | yha yalaka! resmn | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |