![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Para şampiyonluktan daha önemli gayse için. Bu işin sırrı burda bir düşünün ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Meira'nın Zenit'e olan maliyeti Rus spor basınında gündem konusu olurken, Zenit Başkanı Alexander Dyukov, "Meira'yı biz Galatasaray'ın ödediği rakamdan çok daha azına mal ettik. Türkler Meira için en az 8-9 milyon euro ödedi" diye konuştu. GOAL.COM'da yer alan habere göre, Fernando Meira'nın maliyeti nedeniyle kendisine yöneltilen eleştirileri elinin tersiyle iten Zenit Başkanı Alexander Dyukov medyada yer alan her rakama inanmamak gerektiğini dile getirdi. Dyukov yaptığı açıklamada, "Herkes Meira'nın Galatasaray'a 4.5 milyon euroya mal olduğunu yazıyor. Ama gerçek rakamı ben biliyorum. Menajer giderleriyle beraber Türkler Meira'yı 8-9 milyona aldı. Bizim Meira'yı Galatasarayın aldığı rakamdan çok daha düşük bir fiyata aldığımızı söyleyebilirim" diyerek kafaları karıştırdı. Fernando Meira, Galatasaray'dan Zenit'e 6 milyon euroya gitmiş ve Rus basınında "Bu yaştaki bir futbolcuya bu kadar para verilir mi?" sorusunu soran haberlere konu olmuştu.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Salak bunlar ya bari avrupa maçından sonra gitseydi ![]() kedi her zaman kaymak yemiyor sandılar o kadar eksikle balına uefa kupasını alacaklar adamlar resmen cirit attılar keşke cirit atıkları kadar birde gol atsalardı ozaman görürdüm | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |