|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
10-04-2009, 12:55 | #1 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 20 |
Turkcell Süper Lig'de deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısına çıkacak olan Gaziantepspor, ligin ilk yarısındaki 4-1'lık yenilginin rövanşını almak istiyor.. Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Sorumlu Seçkin Göksel yönetiminde yapılan çalışmalarını tamamlayarak sabah saatlerinde uçakla İstanbul'a giden Gaziantepspor'da tek hedef, 3 puan almak. Teknik Sorumlu Seçkin Göksel, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un durumunu bildiklerini belirterek, "Ancak Danimarka maçını izlediğim için biliyorum, saha çok rüzgarlı. Oradaki saha şartları iki takım için de olumlu olmayacak. Bizim buradaki hazırlıklarımız gayet iyi geçti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısına 3 puan için çıkacağız. Ligin ilk yarısında buradaki maç çok enteresan olmuştu. Kalemize 3 defa gelip 4 gol atmışlardı. Bu maç futbolcuların akıllarında kalmış. Galibiyet için gidiyoruz ancak özel bir hırsımız yok" dedi. Gaziantepspor'un Brezilyalı oyuncularından Zurita da, Galatasaray mağlubiyeti ile morallerinin bozuk olduğunu ancak bu moral bozukluğunu İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan alacakları puan veya puanlarla atacaklarını kaydederek, "Galatasaray karşısında elimize birçok fırsat geçmesine rağmen berabere bile kalamayıp beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Biraz moralimiz bozuk bu yüzden, ama o maçı unuttuk. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ligin ilk yarısında bize beklemediğimiz bir yenilgi aldırmıştı. Aslına bakarsak bir manada bu maçın rövanşını almak istiyoruz. Biz kalitemize güveniyoruz. Eğer hafta sonu bu kalitemizi sahaya yansıtabilirsek galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum" diye konuştu. Galatasaray yenilgisi ile UEFA hedefinden uzaklaştıklarını ifade eden Zurita, "UEFA hedefi tabibi ki imkansız değil. Matematiksel anlamda şansımız sürüyor. Biz de bu hedef doğrultusunda ilerleyeceğiz. Özellikle son Galatasaray ile oynadığımız maçta mağlubiyet beklemiyorduk, burada aldığımız mağlubiyet puan farkını açtı ve bu takım için kötü oldu. Ama bütün bunlara rağmen UEFA hedefimiz devam ediyor. Şu an sadece daha zor bir hal aldı" şeklinde konuştu. Zurita, Gaziantepspor'un anlaşmaya vardığı Portekizli teknik adam Jose Couceiro ile ilgili olarak da, "Diğer röportajlarımda da söylemiştim. Takımdaki teknik direktör değişikliklerinin ister istemez pozitif yönde yansıması oluyor. Kişisel olarak tanımıyorum, ama aldığımız bilgilere bakıldığında, kariyerine bakıldığında başarılı ve başarıya bir aç teknik adam olduğu anlaşılıyor. Bizim dilimizde konuşuyor. Biz kaliteli bir takımız. Eğer biz, hocanın istediklerini sahaya yansıtabilirsek başarılı olabileceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı. | ||
|
10-04-2009, 15:15 | #3 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 20 | bende aksine antepin galip geliceğini düşünüyorm... | ||
10-04-2009, 23:38 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Bence Antep alır,en kötü sonuç beraberlik olur .
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |