|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
12-04-2009, 11:04 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 18 |
Bizi şampiyon yapmayacaklar 12 Nisan 2009 Pazar 10:30 Turkcell Süper Lig'de Antalyaspor'u sahasında yenerek liderliğini sürdüren Sivasspor'da kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ilginç açıklamalar yaptı. Turkcell Süper Lig'de Antalyaspor'u sahasında yenerek liderliğini sürdüren Sivasspor'da kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, şampiyonluk yarışı ile ilgili olarak ilginç açıklamalarda bulundu. Otyakmaz, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, maçın her iki takım açısından da önemine işaret etti. Rakip takım oyuncularının maç içinde zaman geçirmeye yönelik hareketlerini eleştiren Otyakmaz, şunları kaydetti: ''Bizim için çok önemli bir karşılaşmaydı, tabii Antalyaspor'un ligde bulunduğu durum itibariyle de çok önemli bir karşılaşmaydı. Ama bu çok fazla vakit çalma gerekliliğini göstermez. İlk karşılaşmada da yine böyle olmuştu. İkinci yarı 20 dakika oynanmıştı. 5 dakika sahada yatan futbolcu o maçta görmüştüm, bugün de ondan bazı parçalar gördük. Maalesef hakem de buna izin verdi. Yani sahaya ikinci topu atan oyuncuya dahi kart göstermedi. Bütün bunları ve dünkü karşılaşma, Beşiktaş'ın karşılaşmasını izledikten sonra Sivasspor'u şampiyon yapmayacaklar gibi bir kanaat doğdu içimde. İnşallah böyle değildir, yanılıyorumdur ama hislerimde de yanıldığımı düşünmüyorum ve Sivasspor'u şampiyon istemiyorlar ve neticede yapmayacaklar gibi geliyor. Fazla da bir şey söylemek istemiyorum ama bugün sadece bu karşılaşmaya baksak bunun ayrıntılarını yakalayabiliriz, temiz kalpli insanlarla.'' Bir soru üzerine Otyakmaz, rakip takımın oynayış tarzının hocasının takdiri olduğunu, buna bir şey diyemeyeceğini, ancak vakit geçirmeye yönelik hareketlere izin veren hakem için belki bir şeyler söylemek gerektiğini belirterek, ''Ama ben hakemler için konuşmuyorum. Bu geleneğimizi de bozmayalım ama neticede bizi şampiyon yapmayacaklar gibi bir his içimde akmaya başladı'' diye konuştu. Otyakmaz, şampiyonlukla ilgili olarak, ''Biz sonuna kadar zorlayacağız ve Allah'ın izniyle de kazanacağız. Hak ettiğimiz şampiyonluğu alacağız'' dedi. kaynak:internetspor.com
__________________ YÖNETİM İSTİFA Konu ysn_t tarafından (12-04-2009 Saat 11:07 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
12-04-2009, 11:13 | #3 | ||
1903-1984-2008 Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 33 | Hedef saptırmaya çalışıyor adam. Rakiplere verilmeyen Penaltıları ve lehlerine verinen ofsayt gollerini çok çabuk unuttu gibi bu başkan olcak adam.! | ||
12-04-2009, 11:17 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 32 | Yaf sen ne kadar serefsiz bir adammışın...Zaman geçirmenin Allahı sizde var bea...İnönü'yü ne çabuk unutmuş, ulan Balili iti yerden kalkmıyordu, M.Yıldız camışı bile yerdeydi o maçta, ağlıyordunuz 1 puan almak için, her türlü pisliği yapmıştınız...70 milyon arkamızda şampiyon olacağız vs. diye ötüyordunuz yaa, tabii baktılar fikstüre önümüzdeki 4 maç biraz daha zorlu, başladılar ağlamaya... | ||
12-04-2009, 11:18 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 30 | onlarda başladı zırvalamaya ve buda yeni taktikleri hakemleri ve medyayı etki altına almaya kendilerine acındırmaya başladılar eeee nede olsa ezik kökenliler bunlar kanlarında var üçkağıt yalan dolan her tülü dümen
__________________ . | ||
12-04-2009, 11:27 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | başkan eskişehir macında eskişehir in penaltısı verilmeyince de böyle konuşsaydın ya nie o zaman konuşmadın yada gecen hafta denizlinin golünü saymayan hakemlere de bi çift söz söyleseydin ya nie söylemedin ? bırakın laan bu işleri siz zaten olamacayaksınız o artist bülentle 3.olursunuz işte.
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |