![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Umarım Fatih Hoca,milli takıma kimleri alacağını bir kez daha düşünür? Sabri,Emre Belözoğlu,Emre Aşık kesinlikle çağrılmamalıdır. Semih ve Arda arasında kararsızım çünkü onlar özür dileme nezaketini göstereceklerdir,eminim. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
| | |
| |
| | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sokak dövüşü izledik ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | MUSTAFA DENİZLİNİN futbolculara ma kazanın maçı hafta sonu yaslanın koltuğunuza güzel bir ekşın filim var dediği bu flimdi galiba ama anlamadığım daha gösterime girmemiş bir flimi denizli nerden biliyor yoksa galipten birileri ona bunları söylüyormu 26. hafta lig şekillenir dedi 27. hafta flim koptu ben korktum bu denizliden arkadaşlar
__________________ . | ||
| | |
| | #17 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok güzel haraketler bunlar devam edin,profesyonel(!) futbolculara bakın hele...
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #19 | ||
| xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abii kmse pascal kadar olamaz ![]() ![]() | ||
| | |
| | #20 | ||
| çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arada bir böyle şeylerin olması lazım ![]() adrenalin heyacan hırs ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |