![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Semih bence olayları ayırmaya çalıştı ama dozunu ayarlayamadı gibi geldi.Arda'yı hızlıca çekti.Arda'da havalı olduğundan gözü döndü.... Bence,Milli takım için,affedilecek kişi varsa o da kesinlikle Semih'tir.Gerisi boş benim için. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olay tamamıyla Arda'nın şımarıklığıyla oldu Semih ayırmaya gidiyor çekiyor Arda'yı o da gelmiyor.Sonra ise direk yumruğu ABİM dediği insana sorgusuz sualsiz yapıştırıyor.Terbiyesizlikten başka birşey değil.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu olaylara şaşıranlara şaşırıyorum ne bekliyordunuz ki ![]() ![]()
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
BeşiktaşK !!!! ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | (Kaynak Hürriyet Sanirim) Semih ve arda'ya hiç yakismadi bu yasananlar.. Semih'i kutluyorum hatasini anladigi için diger oyunculardan da ayni davranisi bekliyoruz.. Bu arada Lugano ya 3 maç diyolar bence çok az ya BOBO i.b.b maçinda rakibini itti diye bundan daha fazla almisti... yazik ya
__________________ Bu aşkı Seviyorum "BJK" Ne mutlu Türküm, Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |