![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cok üzülüyorum düşeceklerine ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben belediye takımlarına oldum olası karşıyımdır...Ben maaşımın % 40 ını vergi olarak verecem..benim çocuğum spor yapacak 1 m2 yer bulamayacak,belediyeler milyon dolar para akıtacak 5 tane seyircisi olmayan takıma... Abdullah Avcı ile olan yorumlara şahsen katılmıyorum....Arkadaşlar bu paranoya ile yaşam geçmez..Biz kendi futbolumuzu oynayalım..o kaleye Abdullah Avcı yıda gol diye sokarız evelallah..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Umarım bu sene Ankaragücü-Hacettepe-Belediyespor düşer.Tribünler bomboş,bizim buradaki süper amatör maçlarında bile 200 kişilik statlar full çekiyor. ![]() Umarım seneye Manisaspor(garanti),Altay ve Diyarbakır/Karşıyaka ikisinden birisi çıkar. ![]() Ne kadar rekabet,o kadar zevk... ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | defol belediye bende tüm belediye takımlarını sevmiyorum belediyeye verecekeleri bütçeyi kendi ana il takımlarına yapsalar bugün birçok köklü kulüp 2. ligte olmaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | belediye ve hacettepe düşsün yanarım yanarım kocaeliye yanarım il takımları daha doğrusu taraftarı olan takımlar ligde olursa rekabet olur kalite gelir
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | abdullah avcı'ya rağmen düştü desek daha doğru olur, onun değerli ve iyi bir teknik adam olduğunu düşünüyorum, tutturulmuş bir gs hayranı, onlara yatıyor söylemi, komplo teorilerinden kurtulmamız lazım artık, türk sporuna bugüne kadar hiçbir şey kazandırmadığını gördük, kazandırmayacağını da idrak etmeliyiz...ha bu ligden düşmesini istediğiniz takımlar hangileri olur deseydiniz ibb, ankaraspor ve hacettepe derdim orası ayrı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | I.B.B düssün zaten, ne taraftari var nede dogru dürüst futbol oynanacak bir stadi...onun yerine bir altay veya karsiyaka olmus olsa cok güzel olur....
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ibb degil sanki galatasaray amator takimi aslinda as takimi da amatore yakin
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |