![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Oftaş maçından fazla umutlu değilim, yenebilirler onları, ama zar zor...Sivas Gb maçında puan kaybeder ama, evlerinde de olsa, 2. bi Belediye vakası olacağını düşünüyorum, son maçta da Gs'yi yenemezler, yani min. 4 puan kaybederler diyorum bu 3 maçta...Ts'de min. 4 puan kaybedecektir önümüzdeki 3 maçta...Bizde bi beraberlik 2 galibiyet alıp ligi 3-4 puan farkla şampiyon bitirebiliriz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | çok değil 6-7 puan şampiyonluğa yeter | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu maçta puan kaybedeceklerini düşünmüyorum açıkcası...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | kimseye bakmadan 3de 3 yapmalıyız artık birilerini deil onların bizi beklemesi gerekir.. maca gelince peki bi ümidim yok 3 puanı rahat alıp nefes alır sivas..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sanmıom sivas alır bence
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sivas grogi duruma düştü ii takım ama buyuk takım değil bu psikolojiyi kaldıramazlar hacettepe puan koparırsa sasırsam bu yüzden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Biz kendi işimize bakmalıyız. Sivas'in İBB maçında direkten dönen topları var. Boş kaleye atamadıkları var. İBB nin iyi bir kadroya sahip olduğu ve can havliyle oynadığı da unutulmamalı. Hacettepe bunu başaramaz.Puan alırsa büyük başarı ve sürpriz olur. En iyisi biz kazanalım.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | öncelikle şunu söliyim hacettepenin sivastan puan almasını beklemek bize yakışmaz.. ama hacettepe şuan bu ligde bence her takımdan puan alabilicek mücadeleyi yansıtıyo sahaya .. kalite olarak ne kadar yetersiz olsada mücadele açısından sivasla kafa kafaya oynayabilir kaldıki sivas takımı teknik taktikten çok mücadelesiyle maç kazanan bi takım.. hacettepe sahadaki fiziksel gücü dengeleyebilirse puan için umutlanabilir
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hacettepe düştü artik asılması için hiçbir durum yok ortada ama yinede bir umut..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |