![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok canim istiyorsaniz ligtvnin spikeride kürtce maci anlatsin olmazmi..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Diyarbakırsporun saçmalayacağına emindim ama bu kadar erken saçmalayacaklarını tahmin etmemiştim. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ , Bu takımlarda TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin takımları. Ne kürtce yayınlanır ne de ing. Resmi dilimiz TÜRKCE dir. Türkce yayınlanacakdır. Kürtce istyorlarsa cekerler takımlarını T.F.F den kendi liglerini Kendi olmayan ülkeleri KÜRDİSTAN da kurarlar.... TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYON ' u... Keşke böyle bir cevap yazabilseler...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence bu kadarda olmamlı her şeyde ayrı bişe istiyorlar olmamalı bu kadarda
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |