![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arda sevmedigimiz bir takimda oynasa bile oynadigi takimi seviyor ve fedakarlik yapiyordur alkislamak lazim türk futbolu icin cok önemlidir arda ve ve futbolunu begenerek izliyorum
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
| | |
| | #3 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Normal arkadaşalr, abartılacak , ayıp denecek birşey yok..Ne kadar gs li olduğu her haliyle belli oluyo zaten.. | ||
| | |
| | #4 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saba Tümerin programını sürekli takip ederim ama dün Arda var diye kapatmıştım Söylediğinde ayıp birşey yok zaten bildiğimiz bir şeyi söylemiş. Önemli olan söylemek değil arkasında durmak. Umarım arkasında durur. | ||
| | |
| | #7 | ||
| xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bnce arda çok iyi birisi ve futbolunuda çok sevıyorum arasıra ağır abılıyı tutuo ama önmli değil ![]() ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ztn szin gb. oyuncular beşiktaşta oynayamas beşiktaşıma daya ii leri layık
__________________ | ||
| | |
| | #10 | ||
| Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | annaı bbayı ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |