|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
20-06-2009, 14:19 | #1 | ||
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 23 |
Trabzonspor'da teknik direktör arayışları devam ederken yönetim bir yanda da transfer çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor. Bordo mavililer Juan Arango'dan yüksek bonservis maliyeti nedeniyle vazgeçti! İspanya'nın Mallorca takımında forma giyen Venezuella,lı oyuncu Juan Arango'nun transferinden yüksek bonservis maliyeti nedeniyle vazgeçildi. Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu, Mallorcalı yöneticilerle yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamadı. 4.5 Milyon €uro'luk bonservis bedeli karşısında geri adım atmak durumunda kalan Bordo-mavili yönetim bu transferi şimdilik dondurma kararı aldı. Ayrıca uzun süredir Trabzonspor'un gündeminde yer alan Danimarka'nın Kopenhag takımında forma giyen Atiba Hutchinson'un transferini bitirmek için Genel Sayman Mahmut Aksu bu ülkeye gitti. Kulübün yetkilileriyle bir araya gelmesi beklenen Mahmut Aksu'nun bu transferi bitirmek için çaba harcayacağı belirtildi. Öte yandan kadrosunda bulunan yabancı oyunculardan bazılarını bırkamak durumunda kalacak olan Trabzonspor ilk olarak Kamerunlu oyuncu Rigobert Song ile yollarını ayırmayı planlıyor. Sezon başında gösterdiği performansla büyük beğeni kazanmasına rağmen ikinci yarıda ortaya koyduğu performansla hayal kırıklığı yaşatan Song'a gelecek olan tekliflere açık olan Bordo-mavili yönetimin, oyuncunun bonservisinde kolaylik sağlayacağı da belirtiliyor.
20-06-2009, 14:37 | #2 | ||
ÇUKUROVA KARTALI Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 62 | kimi alacaklar çok merak ediyorum | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |