![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gökhan gitti şimdide sivok giderse defans altüst olur
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gs ye gitmesi hiç öenmli değil ama kötü olan bu şekilde anlaşmak için hiç çaba sarfetmeden , ettikleri sözleri yiyerek ve böyle saman altından su yürüterek olması... Yoksa Gökhan zan gitmiş çok tın.Beşiktaş elli tane Gökhan zan bulur. Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz. Bu yaptıklarıda kendi karakterlerini ortaya koyuyor. Bravo... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | acikcasi ben seivndim hem de cok ........... bu sezon yaptigi hatalarla cok gol yedik sadece son 3 macini iyi oynadi cok para istiyordu .........tesekurler salatasaray bu adami aldigin icin ....... beni taniyanlar bilir bu g.zani hic sevmedim sevmeyecegimde cunku hep hatalar yapiyordu
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | şimdi sırada kim var göndermek için xS
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadaşlar size haberim var TOP-uzdan sonra gökhan zan bizi sattı ve gs ile anlaşmış gökhan arkadaşlar bu dünya forma aşkı için oynayan(toraman-ilhan mansız-pascal nouma dışında) oynayan yokmu ya Konu Cagla tarafından (22-06-2009 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Beşiktaş'ın başarılı stoperi artık Galatasaray'da.Bu transfer galatasaray.org tarafından da kabul edildi.Mustafa Denizli'nin ısrarla seneye kadroda görmek istediği Gökhan Zan Beşiktaş'la anlaşamayıp Galatasaray'la anlaştı.Bu transfer için Galatasaray Beşiktaşımıza herhangi bir bonservis ücreti ödemeyecek.Çünkü Gökhan Zan bonservisiyle Galatasaray'a gitmiştir. Kaynaklar : AA , DHA , Sporx.com , Galatasaray.org | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | bizim yönetim akıllanmıcak arkadaş! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | papa gueye gelecek o zaman salako g.zan iyi ki gitti salakosarayda basarilar dilerim nice hatalari dilerim ![]() TESEKURLER SALATASARAY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ben sevindim arkadaslar bosverin gs aldi diye uzlumuyorum cunku hic de iyi futbolcu degildi YEMIN EDIYORUM BESIKTASTA EN COK SEVMEDIGIM OYUNCU G.ZAN cok hatalar yapiyordu derbileri de bu hatalarin yuzunden kaybetik fener gs maci her macta hata yapti fortis kupasinda da hata yapti her macta hata yapti tencere yuvarlanmis kapagini bulmus ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |