![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben sevindim arkadaslar bosverin gs aldi diye uzlumuyorum cunku hic de iyi futbolcu degildi YEMIN EDIYORUM BESIKTASTA EN COK SEVMEDIGIM OYUNCU G.ZAN cok hatalar yapiyordu derbileri de bu hatalarin yuzunden kaybetik fener gs maci her macta hata yapti fortis kupasinda da hata yapti her macta hata yapti tencere yuvarlanmis kapagini bulmus ![]() ![]() ![]() D:
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
| | |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Beşiktaş'ın başarılı stoperi artık Galatasaray'da.Bu transfer galatasaray.org tarafından da kabul edildi.Mustafa Denizli'nin ısrarla seneye kadroda görmek istediği Gökhan Zan Beşiktaş'la anlaşamayıp Galatasaray'la anlaştı.Bu transfer için Galatasaray Beşiktaşımıza herhangi bir bonservis ücreti ödemeyecek.Çünkü Gökhan Zan bonservisiyle Galatasaray'a gitmiştir. Kaynaklar : AA , DHA , Sporx.com , Galatasaray.org | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Galatasaray'a bak Servet'i 8 Milyon Euro'ya Satıyr .. Aynı Tarz Adamı Bedavaya aLıyr..Galatasaray'a HayırLı oLsun Ne Diyelim .. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bakalım yönetim ne diyecek.yerine kimi alacaklar.böyle devam ederse bir altı sene daha şampiyon olamayız.bir de bu sene şampiyonlar ligine direk katılacağız.işler iyiye gitmiyor.inşallah yanılırım.
__________________ | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar g.zan 3 gun once gazetelere ben bostayim kim isterse alabilir kendi kendini pazara ati hic kimse yonetime kizmasin gittigi iyi oldu valla
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Nasil gozumuzun onunde Zan'i verdiler anlamadim gitti ya. Bu yonetim ne yaptigini biliyor mu? Milli takim icin oynayan oyuncu nasil bedavaya verilir? Simdi biz kimi alicaz? Yonetim hic akillanmayacak. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |