![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Beşiktaş'ın başarılı stoperi artık Galatasaray'da.Bu transfer galatasaray.org tarafından da kabul edildi.Mustafa Denizli'nin ısrarla seneye kadroda görmek istediği Gökhan Zan Beşiktaş'la anlaşamayıp Galatasaray'la anlaştı.Bu transfer için Galatasaray Beşiktaşımıza herhangi bir bonservis ücreti ödemeyecek.Çünkü Gökhan Zan bonservisiyle Galatasaray'a gitmiştir. Kaynaklar : AA , DHA , Sporx.com , Galatasaray.org | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Galatasaray'a bak Servet'i 8 Milyon Euro'ya Satıyr .. Aynı Tarz Adamı Bedavaya aLıyr..Galatasaray'a HayırLı oLsun Ne Diyelim .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bakalım yönetim ne diyecek.yerine kimi alacaklar.böyle devam ederse bir altı sene daha şampiyon olamayız.bir de bu sene şampiyonlar ligine direk katılacağız.işler iyiye gitmiyor.inşallah yanılırım.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | haber kesinlikle doğru akşama imza töreni yapıcaklarmış... ya ben gerçekten artık gülmeye başladım ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 6alatasaray abi iste, saat 6da sozlesme imzalayacaklar. ![]() ![]() Tek dileğim var, Gokhan Cam'ın sozlesme imzalarken sakatlanmaması. ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | beyler biz bu yönetimle daha çok üzüleceğiz! daha çok haber var ama kesinlik kazanmadan foruma vermek istemiyorum, kargaşa çıkacak!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu mccoins tarafından (22-06-2009 Saat 16:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | alıştık kardeş yaz sen. demirören varken bize hiçbişey komaz .
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadaslar g.zan 3 gun once gazetelere ben bostayim kim isterse alabilir kendi kendini pazara ati hic kimse yonetime kizmasin gittigi iyi oldu valla
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |