![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AVUKATI İSTİFA ETTİ!.. ![]() Haber1903.com'un haberine göre M. Topuz"un vekilliğini yürüten Av.Sezgin Güraslan, gönderdiği basın bildirisiyle bu görevinden istifa ettiğini bildirdi. Güraslan istifasına ilişkin gönderdiği basın bildirisinde özetle şu ifadelere yer verdi; Ne Beşiktaş Ne de F.Bahçe Spor Kulübü bu transferden kazançlı çıkmıştır. Ancak kaybeden M. Topuz olmuştur. İlke ve devrimlerine gönülden bağlı olduğum büyük Atatürk "Ben Sporcu"nun Zeki Çevik ve Ahlaklısını Severim" özdeyişindeki hiçbir unsuru taşımayan bir sporcunun vekili olmaktan üzüntü duyduğumu ve kamuoyundan özür dilediğimi belirtmek isterim. Köylü kurnazlığının, etik değerlerin önüne geçtiği bir transfer karmaşasında, yaşamsal ve mesleki çalışma tarzıma uymayan müvekkilim M.Topuz"un tutum ve davranışları dolayısıyla kendisinin vekilliğinden istifa ettiğimi bildirir saygılar sunarım... | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |