![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivasspor Olağan Genel Kurulu'nda tek liste ile gidilen seçimde Mecnun Otyakmaz yeniden başkan seçildi.. ![]() Tek liste ile gidilen genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Otyakmaz, tebrikleri kabul etti. Otyakmaz ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra toplu bir şekilde basın mensuplarına poz verdi. Mecnun Otyakmaz başkanlığında oluşturulan Sivasspor'un yeni yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor: ''Fikret Ünsal, Erdal Sarılar, Mehmet Oflaz, Ekrem Munar, Faruk Taşseten, Mustafa Ulucan, Ahmet Çelebi, Murat Şahin, Ömer Sepet, M. Ali Topal, Süleyman Köse, Mehmet Zengin, Hasan Kaplan, Hakan Erdemir, Uğur Akkuş, Hayrettin Yıldırım, Harun Türkoğlu, Adnan Kaplan, Hüsnü Eken, İsmet İzmirli.'' -BÜTÇE 29 MİLYON 600 BİN TL- Genel kurulda, yönetim kurulu ve disiplin kurulu raporları ile bilanço okundu. Kırmızı-beyazlı ekibin önümüzdeki sezon için tahmini bütçesinin 29 milyon 600 bin TL olarak belirlendiği belirtildi. Tahmini bütçe oluşturulurken, Sivasspor'un Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği ve transferlere ayıracağı rakamların da göz önüne alındığı kaydedildi. Genel kurulda, Sivasspor'un sportif başarıların yanı sıra, alt yapı, tesisleşme, kurumsallaşma gibi konularda da önemli mesafeler katettiği vurgulandı. Sivasspor'un borcu olmayan, yeni ve modern tesislere sahip, alttan ısıtmalı sahası ve stadyumu olan bir kulüp olduğu kaydedildi. Ayrıca, modern bir hale getirilen kulüp tesislerine önümüzdeki dönemlerde tenis kortları, voleybol ve basketbol sahaları, halı sahalar, kafeteryalar yapılacağı da ifade edildi. Bu arada, genel kurulun yapıldığı salonda ekrana yansıtılan Sivasspor armasının üzerindeki Şampiyonlar Ligi logosu dikkati çekti. Ayrıca, Sivasspor'un eski başkanlarından Yahya Küçükkılıç'ın, Sivasspor'un üçüncü ligden Şampiyonlar Ligi'ne uzanan serüvenini özetleyen, elde ettiği başarının büyüklüğünü belirten mesajının okunması sırasında, salonda duygu dolu anlar yaşandı. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |