![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gsde paramı var gelsin formasını alırlar deconun | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu turkcell lig bölümüne Tasınmıstır Beşiktaşımızla ilgili olmayan takımların konularını Türkcell süper lig bölümü adı altında paylasabilirsiniz Futbol ve transfer bölümünde sadece beşiktaşımız ile ilgili konuları paylasıyoruz İyi Forumlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Valla Gayse'de para mı var lafları artık komiğime gidiyor, adamlar 7 milyon € verip alıyor işte adamı, biz verdik mi 7 milyon € bi adama...Değirmenin suyu nerden geliyor bilmiyorum ama Gayse'de para var belliki, Rijkard'ı getirmek, Keita'yı almak maddi anlamda kolay değildi, ama adamlar yaptı, eğer bi daha paraya kıyarlarsa, sponsor bulurlarsa Deco'yu da getirebilirler, keşke biz alabilsek aslında, ama iki takım arasında tercih yapsa Deco Ş.Ligine gitmemize rağmen hocasının olduğu takımı seçer bence... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Önce Cinconun onu alması imkansız. Onda para mı war ki ![]() Bi de Insallah alamazlar, yoksa Cinconu bu sene gercekten zor durduracagiz! Demiişsin.. Saçmalama onlar o adamı da batırırlar. Diğerleri gibi. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Baros'u aldilar, batirdilar mi? Kewell'i aldilar, batirdilar mi? Neyse, sen ilk önce gözündeki pembe gözlügü cikar, ondan sonra konusalim... Öyle en büyük Besiktas, kimse karsimizda duramaz gibi seyler düsünme, cünkü rakiplerimizin motivasyonu cifte kupadan sonra bir hayli artti... Bu sene sampiyon olmak öyle cantada keklik degil, gecen sezondan daha zor olacak! Ayrica GaySe'nin iyi oyuncu transfer edebildigini Keita'dan sonra tartismamiza gerek yok herhalde, Rijkaard faktörüyle OLABILIR diyorum, kesin olacak demiyorum... Tekrarliyorum: Eger Deco alinirsa, GaySe'nin takimi gecen sezondan bir hayli güclü olacak ve sampiyonluga adayliklarini koyacaklar maalesef ![]() Biraz gercekci olda, sen sacmalama kücük bey! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |