![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu ds nin kurduğu takım beni korkutuyor artık başlarındada kendini kanıtlamış bir hoca var bu sene kewelll ve barosatan sonra bu adamlarda geldi işimiz hiç kolay değil bu sene şimdiden arka planda kalmaya başladık eller yolu yarıladı biz daha bekliyoruz
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | bu kadro bu hocayla başarı yakalamamaları imkansızdır.. biz napıcaz bakalım
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | dıyecek bırsey yok muthıs transfer... boyle oyuncuların Türkiye ye gelmesı bile vizyonumuzu artırır tanıtır ayrıca gs bu ısı ıyı yapıyor bızım yonetım de sadece ısımlerle transfer sezonunu gecırıyor:S | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkdş bu haldun nasıl transfer yapıyor anlamıyorum son 2 sezondur aLdığı yabancıLarın hepsi yıLdız kıskanmamk eLde deiL.. eLanoyu da çok severdm:S | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Inter'in ve milan'ın istediği adamı çekti çıkardı üstünel.Gsliler çok şanslı üstünel gibi birisi varken.Elanonun gelmesini çok isterdim.Hatta decodan daha faydalı olurdu bizim takıma.Üstünel şimdi de van der vaartla el sıkışmış.Diyecek kelime bulamıyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazık oLdu :/
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyi transfer , ama gese bu sene kupanın saplarını alsın ene seneye batar takım , Forza Demirören !!! Arkadaslar eleştirilere dikkat edin...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Keita geldiğinde Gs yılın transferini yaptı demiştim, şimdi bunu düzeltiyorum, yılın transferini yine Gs yaptı ama Keita'ylan değil, Elano'ylan...Bana göre müthiş bir futbnolcu, helede bizim lig için, uzaktan attığı şutlar olsun frikikleri olsun asistleri olsun her şeyi çok iyi gerçekten, tam bi ortasaha adamı, keşke biz alabilseydik böyle bir adamı, hala umut ediyorum işte, Demirören'de artık alır böyle bir adam diye...Bu Haldun denen adam da bu işi gerçekten iyi yapıyor, bizimde böyle adamlara ihtiyacımız var transfer bitirirken, ne yazıkki öyle biri yok şimdi... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |