![]() |
bencede iyi bi tranbsfer diil.... |
hayirli olsun iyi transfer yapdilar ama 7mioda az degil hani |
lyon da tutturamadı ama lille deyken ligin en iyi oyuncularındandı cok iyi transfer |
ama yinede gs bu defans ve defansif orta saha ile cacık olmaz |
Baroş'a da gol atamıo dedik ama geçen sene gol kralı oldu adam. Bu da Türkiye'de iş yapar ama Avrupa'yı bilemem:)) Bir de sanırım Fink'e bin basar bu adam yaww:S:S |
büyük transfer yaptılar, su ana kadar ligde yapılan en iyi transfer, 7 milyon euro vermişler , hızlı,teknik vede kuvvetli bir oyuncudur.. |
Offf offff, bunlar nasıl böyle adamlar alıyor hayret ediyorum yaa..Para yok diyorlar ama en flaş transferleri onlar yapıyorlar...Keita da bunlardan biri, çok iyi oyuncu aldılar kesinlikle, eğer Gs iyi giderse, takım olarak iyi olurlarsa ligin yıldızlarından biri olur bu adam... |
Yaramaz ! Keita deyince aklım direk Barca da ki adama gitti dedim noluyor ama ögrenince gerceği ancak bu olur dedim zaten... |
abartmayın okadar adam 52 maçta 6 gol atmış traş geçin bunları |
adam golcu degil zaten bakmayin siz bizim medyanin forvet yazdigina adam sag acik hemde bu ligin en iyisi olabilecek bir sag acik cok iyi transfer yaptilar bu anasi kilikli haldun nasil bitiriyor boyle transferleri hayret herifte karizma falanda yok halbuki |
Türkiye`de Saat: 21:39 . |