![]() |
İşte G.Saray'ın Yeni Formaları http://g.mynet.com/i/65/96176_0.jpg http://g.mynet.com/i/64/96175_0.jpg http://g.mynet.com/i/63/96174_0.jpg http://g.mynet.com/i/62/96173_0.jpg http://g.mynet.com/i/59/96170_0.jpg http://g.mynet.com/i/53/96167_0.jpg Galatasaray Futbol Takımı'nın 2009-2010 sezonunda giyeceği formalar ve Galatasaray Store'un kış kreasyonu Kalamış Tesisleri'nde düzenlenen özel bir geceyle tanıtıldı. Cem Davran'ın sunuculuğunu yaptığı geceye Başkan Adnan Polat, yönetim kurulu üyeleri ile yaklaşık 400 davetli katıldı. Sarı-kırmızılı takımın yeni formaları arasında mor forma en dikkat çekeni oldu. Mor forma dışında, beyaz ve sarı-kırmızı parçalı forma beğeniye sunuldu. Lansman gecesinde konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard şunları söyledi: "Galatasaray'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni bir sezona başlıyoruz, yeni formalarımız çok güzel ve bu formalarla çok başarılı olacağımızı düşünüyorum. Özellikle bu mor forma rakibin kafasını karıştıracaktır. Bunu bir avantaj olarak kullanacağız." dedi. Arda Turan ise mor forma ile ilgili olarak şunları söyledi: "Evet son derece güzel bir forma olmuş. Ama bu formaları dışarıda giyeceğimizi düşünüyorum. Çünkü biz her zaman parçalı formadan yanayız. Tüm formalarımız çok güzel olmuş, önemli olan bu formalar ile maçları kazanmak." Mor formayla sahneye çıkan Milan Baros ise şunları söyledi: "Sahada 11 tane kaleci gibi olacağız. Tabi bu işin şakası. Geçen sezon bekleneni veremedik ama bu sezon çok daha iyi geçeceğine eminim." Galatasaray Bayan Basketbol Takımının kaptanı Işıl Alben de şunları söyledi: "Yeni ürünlerimiz çok güzel. Formamızın yeni rengi de çok güzel ama ben de her zaman Arda gibi düşünüyorum ve parçalıdan yanayım." Servet Çetin de yeni formaları çok güzel bulduğunu söylerken, yetkililere şöyle seslendi: "Formalarımız çok güzel ama bana ve Gökhan Zan'a formalar dar geliyor. Biraz daha genişini yaparlarsa sevinirim. Önümüzdeki sezonla ilgili olarak ise şunları söyleyebilirim; Galatasaray'da oynuyorsanız her zaman hedefiniz şampiyonluktur." Polat: "Aykırı bir forma istedik mor formayı seçtik" Galatasaray'ın 2009-2010 formalarının lansman gecesinde konuşan sarı-kırmızılı takımın Başkanı Adnan Polat, geçen sene turuncu formada olduğu gibi aykırı bir forma yapmak istediklerini ve bu nedenle mor formayı seçtiklerini söyledi. Polat sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz bu sene formaları seçerken, klasik parçalı, beyaz forma ihtiyacı her zaman var ve bir de aykırı forma yapmak istedik, mor renk formayı seçtik. Geçen sene turuncu yapmıştık. Gelecek sene de 5-6 renk tespit edip, bu forma rengini taraftarımızın seçimine sunacağız. Bu formaların Galatasaray taraftarı tarafından satın alınmasını ve çok başarılı olduğumuz şu dönemde de forma satışında da şampiyon olmak istiyoruz. Polat önümüzdeki sezon ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Her yeni sezon, yeni bir heyecen ve beklenti. Tüm branşlarda şampiyon olabilmek için hazırlandık. Taraftar desteği olmadan şampiyon olmamız imkansız. Özellikle ultrAslanımız'ın bizi desteklemeye devam etmesini istiyoruz. Şampiyonluk için mücadele edeceğiz, başka birşeyi telaffuz etmemiz mümkün değil. Bunu hep birlikte yapacağız. Bizi hep desteklediler, bundan sonra da desteklesinler." |
Aykırı formaymış.:D Yuh be mor formaya bakın...:D |
kapıtalıst sıstem buyuklerı ne hale getırmıs nerde sızın duruslarınız nerde gelenegınız..... ayyyyy ayollllllll mor cımbom mor cımbommm ayollllllllllllll :D |
Valla çok feminen olmuş be...:D:D:D |
:D:D çoq komik yhaa:D morarmış grdüm sizi durun daa bu başlangıç:D gökhan zan'a bak seeenn:/sanada anca mr yakışır gururunu belli eder... |
Daha çok moraracaklar bunlar...:DÇok yakışmış.:D |
Çok basit formalar gerçekten..Sadece mor değil öbürleri de berbat..Bizim formalar çok çok daha iyi bunlardan.. |
Valla İbrahim ben de bunları görünce bir an oh be dedim.:D En iyisi bizimkiler olmuş meğer..:p |
MOR :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Koptuuuuuum :D MORCİVERT CİNCON :D |
yakışır eziklere:D mor ve gs muhteşem uyum saolun:D |
bizimkilere kötü dediydim ama bunlarinkini gördükden sonra fikrimi degistirdim bu siralar galatasayli olmak zor herhalde bu nasil bir forma be :D:D |
Gayet güzel olmus yakışır cinconlara. : ) |
bizimkiler bunların yanında süper kalıyor:D şükrettim walla bunları görünce:D ama ne yalan söyliyim mor çok yakışmış:D:D süper olmuş:D |
Mor en süperi :D:D |
ulan sokak kenarlarında satılan formalara donmus :D |
Mor iğrençç |
gerçekten de mor ne alaka ... |
inşallah 5.haftada mor formaları giyerler..Maçtaki ruh halleri formalarıyla azıcık benzerlik göstersin diye istiyorum :D:D |
Arda patlıcana benzemiş :D |
Çizik karızma cincon :D:D morarmışlarr:D |
iyy bu ne:DmiiLka inegine benzemiisLer:D |
mor ve gokhan zannnn ne uyumluu |
sana mor çok yakışıyorr:D |
Bizim formalara laf ediyordum ama daha neler varmış, beterin beteri var derler yaa, Şekil A işte... |
Şu mor formayı görünce acaba dedim kaleci formasımı!!! Meğerse Arda giymiş formayı... Eğer Arda'yı kaleci olarak düşündülerse bilemem.... Acaip komik olmuş. Vay cinconlar vay... |
bunlarda berbat omuş. ne o parçalının altına bembeyaz don gibi şort rezalet |
beterin beteri varmış bee :D Şu formalara bakınca bizimkiler gözüme daha hoş geldi valla ... |
biz morartmadan kendileri morardılar:D:Dçok yakışmış bayıldım |
adidas bu sene harbiden sapıtmış.. |
http://g.mynet.com/i/64/96175_0.jpg mor forma ne alaka yaa :D:D bunlarda ne yapacaklarini sasirdi puhahaha :D |
bizimkiler süper kalır bunlarınkinin yanında ya... türk telekom yazısına bakın hele :D:D:D amotör futboldaki reklamlara benzemiş :D |
mor iyimiş :D |
Mor ve Ötesi...:D Haberlerde izledim,defile sonrası konuşuyor Adnan Polat:"Biz tarih yazarız diğerleri okur." Gerçekten de bu formalarla tarih yazdınız bile...:D Oku oku bitmez,pembe diziye döndünüz bu görüntülerle....:D |
'Ya moraracağız ya morartacağız' G.Saray'ın yeni sezonda giyeceği ve önceki gece tanıtılan formalar içinde dizaynının yanısıra rengiyle tartışılan mor forma tepki çekti. Takım kaptanı Arda Turan bile klasik formadan yana olduğunu dile getirirken, camianın önde gelen isimleri, "Bu renk forma Galatasaray futbolcusunun giyeceği ve kulübünü temsil edecek renk değildir. Bizim rengimiz sarı ve kırmızıdır. Öyle de kalmalıdır" dediler. Başkan Adnan Polat ise mor forma için, "Sanıyorum daha çok Avrupa maçlarında ve özel karşılaşmalarda bu forma giyilecek. Önemli olan hangi renk formayı giydiğimiz değil, sahada yaptığımız ve aldığımız sonuçtur. İyi transferler yaptığımızı düşünüyoruz. En az bir yabancı futbolcu transferi daha düşünüyoruz. Ya moraracağız, ya da morartacağız" dedi. İnternet sitelerinde ise Fenerbahçeli taraftarlar Galatasaray'ın yeni forması için, "Kadıköy'e gelmeden morardılar' diyerek şimdiden göndermede bulundular. |
Ya moraracağız mı?:D Şüphen mi var Adnan?:D |
Bide milka reklamı alsalar süper olucak :) |
Valla ya,Milka sponsor olmadan bile reklamını yapmış oldular.:D Bu forma işinden en karlı çıkan Milka oldu galiba...:D |
mılka cıkolatalı gofretttt |
boşver genç adamsın daha ne yorumlar yazarsın sen :) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:06 . |