![]() |
Demirören seni ayakta alkışlıyorum. Süpersiniz süper. İnanılmaz transferlere imza attınız. Yahu bir yandan Keita, elano gibi avrupada ün yapmış yıldızları kadrosuna katan gese yönetimi, diğer yandan ferrari ve finki alan yönetim. Yahu ben görev adamı, nokta transfer filan istemiyorum abi, gerektiğinde bana şov yapacak, tek başına maç kazandıracak adam lazım. Usta ile amele arasındaki farkı görün artık.... |
çok iyi bir oyuncuyu kaçırdık keşke biz alsaydık tam bizlik bir oyuncuydu yönetim delgado konusunu halledemediği için bu konunun üstüne malesef düşemedi yoksa yapamadığından değil ama başarısızlıkları delgado konusudur bir an önce şu adamın sözleşmesini askıya alıp oyuncu almaları lazım alınmasada takım iyi ama orta saha yaratıcılık anlamında zayıf alınırsa çok iyi olucakk |
yönetim yazıklar olsun hep arkanızdaydım .. delgadonun sözleşmesini bile donduramayan onun vereceği cevapla eli kolu bağlı olan beşiktaş taraftarıyız biz lütfen kendinize çeki düzen verin ! |
FB iyi diyordum..Bu haber ile GS de iyi diyorum..Beşiktaş'ın geçen sezonki kadar boş beleş rakipleri yok..O kadar kolay olmayacak bu sezon işler.. Ayrıca transfer fln da beklemiyorum artık..Kötü Delgadoyu donduramadk..İlgilendiğimz bütün oyuncular tek tek gitti..Üstelik aralarında en iyi olanı da rakibimize gitti..GS çok büyük iş yaptı..Tabi işi bilen idareciler, iyi icraatlar yapıyorlar..Bizimkiler gibi laf laf laf değil adamlar..Gidip alıyorlar oyuncuyu..Helal olsun..İmreniyorum gerçekten.. |
valla çok kötü bir tablo var demiröreni hala kınamıyorum çünkü daha transfer dönemi bitmedi bitsin sonra koyarız tavrımızı bence |
bu ds nin kurduğu takım beni korkutuyor artık başlarındada kendini kanıtlamış bir hoca var bu sene kewelll ve barosatan sonra bu adamlarda geldi işimiz hiç kolay değil bu sene şimdiden arka planda kalmaya başladık eller yolu yarıladı biz daha bekliyoruz |
Alıntı:
|
bu kadro bu hocayla başarı yakalamamaları imkansızdır.. biz napıcaz bakalım |
Bu konunun burada ne işi var yoksa aramızda gayse li veya gayse sempatisi olanlar mı var . |
yuhh ya bizim yönetime allahın fakir gs si neler yapıyor bizimkiler bi halt yapmadı hala kafayı yicem |
Türkiye`de Saat: 19:02 . |