![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ben de iskenderundayım..çok güzel ve şirin bir şehir..hemşolar buyrun tanışalım ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | dünden hazırız..her türlü organizasyon için elimi taşın altına sokmaya hazırım..herşey beşiktaş için.. ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | meraba arkdaşLar. googLe'da arama yaparken rastLadım konunuza. ben de iskenderunLuyum ve çArşı İskenderunu kurmak için şu an fikir aşamasında oLduğumuz arkadaşLar var. çArşı İskenderunu kurmak için daha fazLa bekLemeyeLim artık ve işLeri hzıLandıraLım. şu an beLLi bir potansiyeLimiz var. sizLerin de desteğini aLabiLirsek ve beraber hareket edebiLirsek eminim çok daha iyi oLacaktır. iLetişim haLinde oLmamız gerekiyor daima. cvpLarınızı bekLiyorum.
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kurulması iyi olur.İskenderuna en yakın süper lig takımı gantepspor. Ben de gantepliyim Her yıl gantebe iskenderundan gelen arkadaşlar var Bu sadece gantep için değil, diğer deplasmanlar içinde geçerlidir.Gurup halinde organizasyon olduğu zaman gerçekten zevkli olur. inş. çArşı iskenderun kurulur | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |