![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu yenilgiyle aslinda Futbolda nerede oldugumuzu gördük................ Dünya Kupasi artik hayal olarak görüyorum Bosna öyle bir havaya girdiki bu saatten sonra 4 puani harciyacaklarini sanmiyorum........... bidaha ki bahara.....................
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | kahroldum...ibrahim üzülmez ile hele hele o e.belözoğluna nasıl dayandı terim? ben bile daha iyi yönetirim takımı. birkaç söz de o hakeme söyleyeceğim. allah rızası için bırak. maçın içine ettin. korkaksın.ayıp ayıp bi takımla bu kadarda oynanmaz ki! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Niye hakem ne yapti simdi bu macta??????????????
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ispanyollar itiraz ettiler uyardı biz ses çıkarınca kart!olmadık şeylere düdük çalıyo! faullerimizi vermiyor.... daha çok var | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fatih terim türkiye için birşey yap milli takımı bırak | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Amansız kanının son damlasına kadar savaşır!!!Haydii ay yıldızlar diğer maçları alarak bunu gösterinn.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Normal sonuç arkadaşlar..ne kadar iyi mücadele etsenizde karşınızda ki rakip İspanya..Adamlar çok ciddi..Müthiş sabırlı,akıllı,takım olarak hareket eden,dünyanın şu an en iyi Milli takımı..bi şekilde kazanmasını biliyorlar..1-0 iken bir gol daha atıp 2-0 ı bulsak belki puan çıkarabilirdik ancak bu adamlar 2-3 yine alırdı..Öyle bir izlenim veriyorlar adama.. Bence biz 4 te 4 yapabilecek güçtü bi takımız..Bosnayı orda da yeneriz..Bosna İspanyaya mutlaka puan kaptırır..Merhaba sana Güney Afrika deriz..Kolay mı ? tabi ki değil..Ancak ben Milli Takımımıza inanıyorum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |