![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #131 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ikiside bizden uzak olsunlarda ... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #132 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyide penaltı bana carpma gibi geldı çnkü ibo arkasnı dönmstü | ||
![]() | ![]() |
![]() | #133 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sanki volkan ilk defa hata yapmış gibi daum sürekli konuşurdu kaleci konusunda dehşet yaşıyorum diye her zaman rüştü geldide rahatlamıştı
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #134 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen çarpma zaten şansa bak ya penaltıdan sonra koptuk zaten | ||
![]() | ![]() |
![]() | #135 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Valla üzüldüm böyle bir oyunla kaybediyoruz. Volkan güzel kalecei hatta süper kaleci ama böyle basit hataları her zaman yapıyor. Rüştü de yapıyor böyle basit hatalar. Ama ben İbrahim Üzülmeze ayrı bi parantez açmak istiyorum. Bu yaşına ragmen böyle bir oyun sergiliyor ya helal olsun valla ona. En çok koşan isimlerden biriydi sahada. Tüm herkezin onu örnek alması şart bence. Ayrıca arda da çok güzel oynadı bu maçta.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #136 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | walla ispanya'da yapamadığı güzelliği istanbul'da yaptı, hiç şaşmadım
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #137 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Normal sonuç arkadaşlar..ne kadar iyi mücadele etsenizde karşınızda ki rakip İspanya..Adamlar çok ciddi..Müthiş sabırlı,akıllı,takım olarak hareket eden,dünyanın şu an en iyi Milli takımı..bi şekilde kazanmasını biliyorlar..1-0 iken bir gol daha atıp 2-0 ı bulsak belki puan çıkarabilirdik ancak bu adamlar 2-3 yine alırdı..Öyle bir izlenim veriyorlar adama.. Bence biz 4 te 4 yapabilecek güçtü bi takımız..Bosnayı orda da yeneriz..Bosna İspanyaya mutlaka puan kaptırır..Merhaba sana Güney Afrika deriz..Kolay mı ? tabi ki değil..Ancak ben Milli Takımımıza inanıyorum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #138 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dünya Kupası Avrupa Elemeleri grup maçlarında İspanya'nın Türkiye'yi Ali Sami Yen Stadı'nda 2-1 mağlup etmesi İspanya basınında geniş yer buldu, "Kupa lezzetinde zafer" başlığını kullanan Marca, "İspanyol melekler, unutulmayacak bir zaferle Türk cehennemini susturdu" ifadelerine yer verdi. As gazetesi "Yenilmez İspanya" başlığıyla galibiyet haberini okurlarına duyururken, El Pais gazetesi "İspanyol Milli Takımı İstanbul'daki zorlu maçı kazanarak, fire vermeden Dünya Kupası'na gidiyor" şeklinde yazdı. "İspanya Türkiye'yi devirdi, şimdi gözler Güney Afrika'da" başlığını atan El Mundo gazetesi "Cehennemden mutluluğa" ifadesini kullandı. El Mundo Deportivo, "Zafer", Sport gazetesi ise "Kupaya daha yakın" başlıklarını kullandılar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #139 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haketmedik bu mağlubiyeti terim bırak artık milli takımı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #140 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İspanya, Türkiye'den ayrıldı Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'ta Türkiye'yi 2-1 mağlup eden İspanya Milli Takımı, Türkiye'den ayrıldı. Atatürk Havalimanı'na gece geç saatlerde gelen İspanya Milli Takımı'na büyük ilgi gösteren Türk yolcular, futbolcularla fotoğraf çektirip, imza aldılar. Bu arada aynı saatlerde İspanya'ya dönen Nihat Kahveci de İspanya Teknik Direktörü Vicente Del Bosque ile havalimanında kısa bir süre sohbet etti. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |