|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
17-06-2009, 22:53 | #1 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 |
Fransa Açık'ta elde ettiği zafer, Roger Federer'in son dönemde kaybolmaya yüz tutan özgüvenini geri getirmiş gibi görünüyor. Nitekim İsviçreli raket, sezonun en prestijli Grand Slam turnuvası Wimbledon öncesi, kendisinden beklenmeyecek kadar iddialı açıklamalar yaptı. Roland Garros'ta uzun süreden sonra ilk kez savaşçı karakterini korta yansıtmayı başardığını söyleyen Federer, "Artık 5 setlik maçlardan çekinmiyorum. Baskı karşısında çok daha iyi bir oyun ortaya koyabilirim. En iyi oyunumu sergilemesem bile rakiplerimi yeneceğimi düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Çim kort sezonu için kendisini çok iyi hissettiğini belirten dünya 2 numarası, Wimbledon'da 6. şampiyonluğunu kazanıp rekor kıracağı konusunda rakiplerine gözdağı verdi. Federer, "Rakiplerime saygısızlık etmek istemiyorum. Ancak şu anda fiziksel ve psikolojik olarak kariyerimin en iyi günlerini geçiriyorum. Wimbledon'ı birçok kez daha kazanacak deneyimim olduğunu düşünüyorum" diye konuştu. | ||
|
17-06-2009, 22:54 | #2 | ||
Andy Murray, 71 yıldır Queen's Club Turnuvası’nda zafere ulaşan ilk Britanyalı tenisçi oldu. Turnuvanın finalinde Murray'nin karşısında Amerikalı James Blake vardı. 2006 Queen's Club finalinde Leyton Hewitt'e yenilen Blake, Murray karşısında da sadece bir saat 8 dakika dayanabildi. Her 2 tenisçi de ilk servis oyununda rakibine puan vermedi. Tüm hafta boyunca sadece 2 servis oyununu kaybeden Murray, servis kırarak 2-1 öne geçti ve ilk seti 7-5 kazandı. İskoç tenisçi diğer seti de skor 3-3 olduktan sonra 6-4 önde bitirdi. Murray bu sezonki dördüncü, kariyerindeki 12. turnuva galibiyetine ulaştı. 22 yaşındaki tenisçi Queen's Club'daki performansıyla Wimbledon'ın iddialı katılımcılarından biri olacağını da gösterdi. Çim Kort Grand Slam'i Wimbledon, 22 Haziran'da başlayacak. | ||
17-06-2009, 22:57 | #3 | ||
Bu sezon Avustralya Açık'ı kazanan Rafael Nadal, Fransa Açık Tenis Turnuvası'na Robin Soderling karşısında aldığı şok yenilgi ile erken veda etmek zorunda kalmıştı. Roland Garros'ta kariyerinin ilk yenilgisini alan Nadal'ın, diz sakatlığı nedeniyle tenis dünyasının en prestijli turnuvası Wimbledon'a katılıp katılmayacağı da soru işaretiydi. Wimbledon öncesi en önemli hazırlık turnuvalarından Queens'e katılmayan İspanyol raket, Barcelona'da girdiği testlerin ardından net bir açıklama yapmaktan kaçındı. Nadal yazılı açıklamasında, "Tenis dünyasının en önemli buluşmasında tamamen hazır olmak için yüzde 200 çaba sarfedeceğim" ifadelerini kullandı. Diz sakatlığı için yoğun bir tedavi programı uygulayacağını belirten Nadal, 16 Haziran'da Londra'ya gideceğini ve tedavisine burada devam edeceğini de açıkladı. | ||
23-06-2009, 16:59 | #4 | ||
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 23 |
Güney Afrika'da oynanan FIFA Konfederasyon Kupası müsabakalarında çok ilginç bir olay yaşandı. İtalya ile Mısır arasında oynanan ve Mısır'ın 1-0’lık üstünlüğü ile sona eren maçın 48. dakikasında, rakibi ile mücadele eden İtalyan orta saha oyuncusu Gattuso'nun şortu düştü
04-07-2009, 19:10 | #7 | ||
forumun heavy metalcisi Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 | bizde olsa komik olur günlerce gazetelerde boy boy resimleri çıkar..ama söz konusu yabancı yıldızlar olunca pek de bir ilgi gösterilmiyor medyamızda..gattuso da bıraksın artık futbolu yeter..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
04-07-2009, 19:13 | #8 | ||
david silva Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 29 | çokk iğrennç
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
04-07-2009, 20:39 | #10 | |||
Gogo Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 42 | Alıntı:
aynen adam manyak normalde kendısı cıkarıyo | |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |