![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #3 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Afyon Kocatepe Türü : Devlet Bilgi Alınabilecek Adres ve Numaralar : Web Adresi : Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi E-Mail Adresi : Telefon : 0(272) 212 0881 Fax : 0(272) 214 1211 Kampusun Adresi : Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü 03200 AFYON Kampus, Afyon-Gazlıgöl Yolu üzerinde, Kumartaş Köyü yakınlarında inşa halindedir. Ayrıca osym.gov.tr / yükseköğretim programları/ kurumlar/ devlet üniversiteleri adresinden bilgi alabilirsiniz. TARİHÇE Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin kuruluşu 1974 yılında Anadolu Üniversitesi'ne bağlı Meslek Yüksekokulunun açılışına kadar uzanır. O tarihten Üniversitenin kuruluşuna kadar geçen sürede İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Bolvadin Meslek Yüksekokulu açılmıştır. 1992 yılında 3837 sayılı Kanunla kurulan Afyon Kocatepe Üniversitesi, 5 fakülte, 12 meslek yüksekokulu ve 2 enstitü ile 1993-1994 öğretim yılında öğretime başlamıştır. Afyon Kocatepe Üniversitesinin kuruluşu ile Ege Üniversitesine bağlı Uşak Meslek Yüksekokulu, Anadolu Üniversitesine bağlı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Afyon Meslek Yüksekokulu ve Bolvadin Meslek Yüksekokulu Üniversiteye bağlanmıştır.
__________________ ![]() | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/universiteler/23114-turkiyedeki-universiteler/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| niversiteler - Sayfa 2 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 19-03-2008 22:38 | |
| Untitled document | This thread | Refback | 17-03-2008 21:42 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |