![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | paylaşımın için teşekkürlerdee pekii yararı oluyormu yanii benn 1. sınıfı tekrar okumak zorunda kaldım daa yararı oluyorsa ben paso gireyim siteye....???
__________________ BEŞİKTAŞ BİR GERİRLLANIN HAYATA İTİRAFIDIR; SUSARSA ÇATIŞMA, KONUŞURSA SAVAŞ, YAZARSA DESTAN, SEVERSE DEVRİM OLUR... SİNCE 1903 (ÇARŞI) | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | offf ben bitirdim darısı size
__________________ | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yararlı oldu bu teşekkürler bilmiyordum .
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Arkadaşlar çalışıp çalışmamaya göre değişir tabi siteye giripde çalışırsanız faydası mutlaka olur.. ben bitirdim darısı başınıza başarılar sınavınızda... ![]()
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | konu için teşekkürler.internetteki sorular yararlı oluo deneyin derim..Şöyle bişe var arkadaşlar herzaman bir önceki senelerin sorularına çalışın göreceksinizki sorular hemen hemen aynı,nasıl ehliyet sınavlarında herzaman aynı sorular çıkıyo buda aynen öyle.Ancak şöle bişe var ki takviye eğitim almak açıköğretimliler için şart sallamasyon sınıf geçsek de iş diplomayı aldıktan sonra başlıyo bunuda unutmayalım ![]() ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar gecen sene dersahaneye gıttım ve faydasını gordum ama bı soru yuzunden 1.sınıfı tekrardan okumak zorunda kaldım bu sene gıttıgım dersahaneye yıne yazdıldım elımde hatırladıgım kadarıyla İKTİSAD MUHASEBE HUKUK soruları var bu sene de MATEMATIK VE HUKUK dersı gorucem ısteyen arkadaslar sorular ve konu anlatımını getırırım Önemlı bır not daHA acıkogretım kendı sıtesınden ben o kadar calıstım calıstım bır soru cıkmadı ama ısteyen yıne calısabılır ordan
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. Konu foRza cAner tarafından (25-11-2007 Saat 01:57 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #8 | ||
| besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | bnde sallamıştım bu sene geçecem inş. ama heralde ilk sene sallamak moda olmuş :P
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |