![]() |
en iyi öğrenci şehri neresi sizce?? neden?? Evet arkadaşlar buyrun en iyi öğrenci şehrini seçelim ben Eskişehir veya Antalya diyorum...peki ya siz ne düşünüyorsunuz bu konuda..yorumlarınızı bekliyorum böylelikle üniversiteye gidecek arkadaşlarada yardımcı olmus oluruz |
bencede eskişehir...ulaşım olarak tren var izmirden,kiralar uygun,üniversitesi iyi,şehir de güzel... |
eskişehir |
Eskişehir zaten adıyla sanıyla öğrenci şehri diye geçiyor söze ne acet bencede Eskişehir. |
valla eskişehir öğrenci şehri olabilir ama benim için Sadece İnönü Stadının olması yeterli ;) mümkünse ist olsun :) |
Istanbul Dısında Yaşayan Arkadaşlar İcin Kesinlikle Istanbul Diyorum... Ama Çok para Lazım :p |
Alıntı:
|
Eskisehir tartısılmaz öğr.şehri. ama en iyi okul Trakya universitesi oradaki kızlar hiç bir okulda yok çunku :D |
Alıntı:
|
istanbul antalya izmir |
izmir gerçi biras yaramazlar ( +18) aşağısı bile çığırından çıkmış durumda:) |
en iyi neresi bilmem ama muğla olmadığına eminim. tercih edecek olan varsa bi kez daha düşünmeli.. çanakkale iyiler arasına girebilir; küçük ama şirin,hayat kolay,eğlencesi,mekanı bol..küçük İstanbul:) |
en iyi neresi bilmem ama kesinlikle ankara değil |
İstanbul öğrenci kenti değil ama İnönü için İstanbul :D |
Alıntı:
|
tabiki İSTANBUL :) |
kız arayan ANKARA BİLKENT ÜNİ.yE gelsin |
yardımcı olurum icabında |
eskısehır dıyorum tabıkı.ulaşım olsun yerleşme olsun yeme içme olsun bence en uygun şehir (öğrenci için tabıkı). aslında tercıhlerımı ıstanbul agırlıklı yapmıstım ama... kader bıle karsı bizim bşiktaşımıza yakın olmamıza :S |
Alıntı:
aynen öyle bizimkiler çıldırmış |
Alıntı:
|
vizontelede dediği gibi biryeri seviyorsan orası dunyanın en guzel yeridir.. bana gore ankara zaten ankara uni. i bu yuzden sectim... |
memleketim diye söylemiyorum; Eskişehir :D |
eskişehir çünkü çok öğrencilere yönelik aktivite var bide çok kız var:D |
iki şehir var aslında eskişehir+ist. |
Bence KKTC / Lefkoşa. Farklı bir yer ve Üniversiteleri harika. ama biraz pahalı. |
en iyisini bilmem ama ögrenci şehri dendimi akla ilk gelen yer eskişehir |
yav ne eskişehiri. en iyisi adana. |
heyt be ilk yorurumum sna he valla aga konya degil onu bilioyum gerisini siz tartısın |
afyon olmadığına eminim...Bence en iyisi eskişehir bizzat bliorum...Sonra istanbul... |
bende ısparta da okuyan biri olarak ISPARTA diyorum :) |
Alıntı:
|
Eski$ehir :D Kızları da cok guzel dimi asgaroth :P Sen onun için Eski$ehir yazdın zaten :D |
izmir gibisi var mı ya... |
bana kalısa bolu abant mükemmel hem şehir olarak hem okul olarak ayrıca ist çok uzak değil derbilerde kaçar gelirsiniz inönüye :) |
eskişehir |
tabekı eskıosehır ıkı ıldır burdayım walla cok gusel gecıoo:D |
izmir tabikiiii izmirde aşk başkadır:)) |
Erkekler için trakya universitesi :) |
eğer güzel kız arıyorsa adana türkiyede bir numaradır, izmir, antalya, eskişehir dahil birçok şehirde bulundum ama adana çukurova üniversiti ve adana ilinde ki potansiyel hiç bir yerde yok.. |
Türkiye`de Saat: 14:35 . |