![]() |
böyle soru yokkkkkkkkk bu soru bizim sınav sorusuu bunu çözmek 2 saatimizi aldı... ve bu sorunun 1 saatlk devamı vardı hoca bu günlük bu kadar yeter dedi... bize açıyıp bıraktı :stoned: bu soruyu çöze bilcek babaa yiğğit varmı http://img526.imageshack.us/img526/3...dcgykg6vi4.jpg |
Allah'ım bu ne bölee!!! valla yazık size matematiği çok sewerim ama ben böle matematik görmedim işkence gibi bi soru ALLAH yardımcınız olsun |
yok artıkkkk |
tşkler arkadaşlar... bu ders matematik değil ama matematik üzerine bişi dersin adı BETONARME dir..... inşaat üzerine bölüm sececek varsa ilk önce bu soruyu cözsün bunlar daha bişi değil... ama bu bölümü bitirincede meyvesini alırsınız |
hadi ya tuhh :D:D ama mat. benziyo yaa.) |
Resim düzeltildi. |
bu ne ya dawhinc hi nin çifrelerimi bu |
yok artık :)) |
peki hoca biliyomu bunu cevabini??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hocanın kafası guzel herhalde |
vallha nedim size bunu çözen hocada manyak kafa var.... fizik mat. süper adamda tam doç. olcak adam.... |
kardeş inşaat müh okuyorum seni çok ii anladım ben buarada sen nerde okuyosun.. |
burası dediğin yer neresi oluyor... |
ben süleyman demirel sen nerde okuyon |
umut sen ıspartada okuyormuşsun heralde bende ıspartada okuyorum bi tanışalım senle msn adresi falan bırak istersen konuşuruz....benimki caki2773@hotmail.com |
bu ne ya allah yardımcınız olsun arkadaşlar |
seni acılarınla baş başa bırakıorum arkadaşım:D |
çok zormuş gerçekten |
yazık size çoooooooook çalışmanız lazım çoooookkkkkkkkkkkkkk |
bu nası soru böyle soru olmaz...:D:D:D |
Böyle soru olmaz demeyin arkadaşlar varmış demek ki.. Helal olsun o hocaya valla hem çözecek sabrı gösterdiğinden hemde zekasından dolayı.. Allah kolaylık versin size arkadaşım ne diyelim..( Hukuk gibisi yok bea:D ) Ba$arıLAr Sana.. =)) |
yuhhh bazen hocalara gıcık kapıorum ayy |
ben daha türevi öğrenemedim bunu nasıl çözerim :D |
puff be bune |
ben simdi bolumume sukrediom abi bu ne :D :D |
ben inanırım arkadaşlar,çünkü böyle psikopatlar (malesef) çooook |
bende makine okuyorum anlıyorum seni kardes co zor cook |
aşmışlar kendilerini artk bunlar bu ne yaf |
Alıntı:
|
hocada bilmiyordur size sormuştur çaktırmadan cevabı sizden alabilmek için çaktınız mı köfteyi :) |
buunu ösym de sorarlarsa :D bunu boş bırakın :D direk diğerlerine geç yoksa valla soruları çözemeden biter zaman:D |
:D ben hayatımda rakamlar , sayıları bu şekilde bir arada göremem herhalde bir daha bakıcam resme :D |
offffffff ruhum daraldı :) |
sizin yine ii bizim tek tahtalık olmuyo soruların cvbı :D |
şakamı bu soru ya allahım bir sene sonra beni kazanırsam üniversitede ne bekliyor acaba offf offf |
sen o derse girme ya :D gelecegini iyi görmüyorum senin :D |
bunu cozmeye benım omrum yetmez Allah kolaylık versın arkdasım:D :D :D |
bu sorular genelde uzun oluyor ama çoğu işleme dayalı. resme fazla dikkatli bakmadım bölümümün dersi olmadığı için de fazla bilgim yok ama mesela quantum mekaniğinde istatistik fizikte elektromanyetik teoride çok daha uzun sorular olduguna emin olabilirsiniz 2 soruluk sınavda 6 önlü arkalı kağıt doldurduguımu bilirim. |
Türkiye`de Saat: 07:34 . |