![]() |
1)boğaziçi 2)marmara 3)odtü 4)9 eylül 5)itü ,vs böyle işte..:) |
burada kımse bılkent gormemıs bellı kı :D gorseler tum dusuncelerı degısır heralde |
odtü istanbul boğaziçi çukurova |
ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ MUHASEBE II.ÖĞRETİM ALAYINA GİDER..... |
Sütçü Imam |
odtü boğaziçi hacetepe bunlar ilk 3 de bence |
odtü -boğaziçi |
arkadaşlar tartışmayın:) tabiki en güzel üni ege! çünkü ben orda okuyorum... olay bitmiştir:P |
Yeditepe universty |
Alıntı:
2)bogaziçi 3)odtü |
bence boğaziçi_odtü_marmara_mimar sinan |
Valla 20 senedir BEŞİKTAŞ ÜNiVERSİTESini okuyorum hep kalıyorum sınıfta çokta memnunum kalmaktan ölünce mezun olurum sanırım o zamanda çok bişey diil mezarıma bi siyah&beyaz bi bayrak asın o benim belgemdir işte... |
boğaziçi -> odtü -> itü -> bilkent -> marmara -> Koç Anti-Doğuş University:D |
Eğitim açısından 1- odtü 2- Bilkent 3- boğaziçi 4- itü |
bilkent odtü boğaziçi hacettepe... bunlar arasında sırama yapmak çok zor.. boğaziçinin boğaz manzarası var.. odtü bilkent ve hacettepede ormanın içinde direk.. çok güzeller.. |
hacettepedede iki tane gölet var.. |
ayrıca sınava girecek arkadaşlar.. konya selçuk uda düşünsünler.. açıkcası ben korkarak gelmiştim ama gördüm beklediimden çok daha iidi.. biraz daha sosyal aktivite olsa ankara ve istanbuldaki okullardan bi farkı kalmayacak.... |
bence ege.en güzel kızlar orada çünkü.. |
mezun oldugum okul olması dolayısıyla ankara üniversitesini tek geçerim :) bir üni daha söylemek gerekirse İTÜ de yabana atılmayacak bir okul.. |
ya ben okudugum bolume gore bı sıralama yapacam galatasaray unı. ankara unı. istanbul unı. marmara unı. 9 eylul unı. SELCUK unı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
ya galatasaray unı su anda hukuk dalında en ıı unı dogruya dogru |
Alıntı:
|
bence üninin önemi yok... Kişi kendi performasıyla en yuksek mevkilerde olabilir Universitenin adı sıfır bence.. |
valla üniversite okuyamadım.ama benim dönemim ne iyi üniversiteleri bilkent-odtü ve istanbul teknik. tabi şimdi hangileri bilemiyorum.çünkü birbirinden kaliteli vakıf üniversitleri var.ama hangisi olursa olsun önemli olan kendindir.bu sene üniversiteye gidecek arkadaşlara başarılar dilerim. Not:Beşiktaş üniversitesi açılsada kızımı oraya göndersem. |
|
sosyal faliyet anlamında sıfır olsada bilkent üniversitesi en iyi eğitim veren üniversite. |
boğaziçi bence |
Alıntı:
2.odtü 3.itü 4.ege kısa sürede uludağıda görmek isterimmmmm uludağlıda varmış forumda |
1.odtü 2.boğaziçi 3.itü 4.ege tabi vakıf üniversitelerini katmadım işin içine |
odtü-boğaziçi-itü-ytü-iü-marmara |
MKÜ :D:D |
gerçeği görmezden gelmeyin en iyisi AÇIKÖĞRETİM FAKULTESİ ile anadolu üniversitesi:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Alıntı:
:D :D :D |
:D:D:D |
Kesinlikle BOĞAZİÇİ -> ODTÜ...... |
geçenlerde yapılan bi araştımada ilk 500 içersinde ODTÜ Boğaziçi yokmuş... Sbanacı , Koç, Bilkent İTÜ Çukurova üniversiteleri varmış Türkiye'den |
valla bnce en güseli bnm okulum number one KADİR HAS:D:D:D |
Alıntı:
|
taze bi itülü ve mühendis olarak teknik eğitimin en iyisi itüde arkadaşlar ama boğaziçi ve odtü de tabi ki tartışılmaz markalar onlar dışında egenin de ii olduğunu duymuştum |
Türkiye`de Saat: 18:08 . |