![]() |
Alıntı:
üstat bu cümlelere ve sana saygılarımı sunuyorum |
İstanbulun büyük üniveritelerinden sonra uludağ üniversitesii.......... |
boğaziçi marmara |
odtü, boğaziçi,ankara, hacettepe, çukurova |
BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ |
ama en iyisi Y.İ.F(yüksek istirahat fakültesi) |
mkü :D:D |
herkes için farklı tercih çıkabilir. keşke anket yapsaydın |
odtü,boğaziçi |
marmaraaa |
Alıntı:
|
Antalya'da okumuş biri olarak,çok güzel vakit geçireceğinizi söyleyebilirim.Dersden çıkıp denize gitmek herkeze nasip olmaz.Kampüsde güzel (tasarımı ödül almıştır).Ben dönmeden önce UNIBJK'de gayet iyi çalışıyordu (şimdi ne durumda bilmiyorum).Kısaca Antaya'da çoookkk eğlenceli bi üniversite hayatı yaşanıırrrr... |
eğitimde en iyileri... 1-) odtü 2-) itü 3-) boğaziçi 4-) ege 5-) marmara |
valla ben sadece kampüs açısından değerlendirmede bulunacağım çünkü eğitim heryerde sıfır bence 1-anadolu 2_ktü |
samsun 19 mayıs ünüversitesi.. işalllh seneye ordayım |
Bilkent derim ama ben orayı kazanamam. |
odtü bogaziçi |
boğaziçi - odtü - itü - hacettepe - marmara - ktü ... |
egitim yonunden hangisi kaliteliyse hangisinde kaliteli bilge adam varsa odur etiketi yeter |
ankara üniversitesi etkinlik bakımından çok şey veremese de akademik açıdan mükemmeliyetçidir. bu sebeple öğrenciler isyandadır... ben de dahil.. |
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TEKNİK MARMARA BOĞAZ İÇİ KONYA SELÇUK bu üniversiteler güzel hııı bir de CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ben burayı gittim gördüm kampüs güzel |
marmara itü boğaziçi odtü... selçuk üniversitesini de geçemem arklar |
egeeeeeeeeeeeeeeee |
boğaziçi -odtü-uludağ-atatürk vs... |
eğer yanlış hatırlamıyorsan odtü arazisi 80-90bin dönümdü.. ama odtü kampüsü için kullanılan bi söz var:: çukurova üniversitesini kampüsünü görmemiş insanların, "oha ne büyük kampüs!!" ," yuh, türkiye nin en güzel kampüsü" dedikleri yer... bilmem sorunun cevabı geldimi ::D:D:D:D |
CBÜ MESLEK YÜKSEKOKULU MANİSA TURGUTLU CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULUUUUU |
eskişehir anadolu üniversitesi |
manisa celal bayar unıv :D DESEM de inanmayın |
henüz kazanamadığım üniversite:D kazandığımda benim için en güseli olacak.. |
istanbul ünüversitesi ünüversitem :) |
pardon istanbul üniversitesi,üniversitem :) |
bize derler arı hani nerde karı? abazadır abaza! itü inşaatlı! ewt,manim cok şey annatsa da İTÜ gne de wazgeçilmez,gümüşsuyunda dersten cıkar,maçıma giderim,maçkadan çıkar,çarşıya inerim.maslaktan cıkar,bi yere gidemem gerçi trafik yüzünden ama..Tüm bnlar espri tabi de,itü türkiye de mühendisliğin adıdır ve öyle de kalacaktır!odtü tıraş,boğaziçinde mühendislik zatn yalan,anadolu ünilerini bu parametre de değerlendirmiyom,bi kocaelinin müh. bölümlerinin iyi oldugunu duymuştm,bi de gaziantep elek.-elktronik'in namını duymuştuım.. alayı fos,itüyle coş (burdaki 'coş' tamamen kesnetten söylenen bi ifade,coşacak bi durum yok bizim fakültede.bi erkeğe 5 erkek düşen sayılı bölümlerden(bkz:odtü makina da öyle),ulan üninin kalitesine bile bu pencereden baktım ya,helal olsun bana,ne diim) :eviltongue::D |
inönü üniversitesi malatya elazıg yolu 25. km :congrats::congrats::congrats: |
Tabiki boun... |
İTü. Hacettepe. Odtü. Selcuk. Marmara. Gazi. Boğaziçi. :D |
akdeniz-girne amerikan |
bizim universitenin olmadıgı kesin :P bence bogazici tartısmaya bile gerek yoq... |
ben üni.mi seviyorum valla..ULUDAĞ İİBF(ama en iisi olmadığımız kesin:)) |
selçuk üni....ahh ahh bida öğrenci olsam |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:17 . |