![]() |
Açıköğretimlilere arkadaşlar aranızda açıköğretimli olanlar varsa buyursun. Kitapları taşımak kolay değil internet üzerinden istediğiniz derse çalışabilirsiniz.Bilenler vardır mutlaka ama bilmeyenlere yazıyorum. Nedense bazı arkadaşlar zaten önceden bildiklerini yazmayı mağrifet biliyorlar böyle şeyleri..:confused: eogrenme.aof.edu.tr |
valla ben bilmiyordum paylaştığın için tşk.... |
ne demek rica ederim. Kaçıncı sınıftasın? |
ilk senem daha ve salladığım için sadece tek dersten geçtim...:S |
Paylaşım için sağol..Nedemek bilmiyoduk öğrendikk yani.. |
Alıntı:
|
sen kaçıncı sınıfsın ve bölüm ne işltme ? iktisad ? |
ben4.sınıf işletme bitecek inşallah bu sene ya sen? |
arkadaşlar internetteki soruları çözün ve ezberleyin %100 geçme garantisi veriyorum.30 sorunun 10 yada 15 tanesi aynı diğerlerine yine aynı konulardan çıkıyor.hepinize başarılar. |
Ben Kamu Yonetimi 4 inşallah bu yıl bitiyor kaymakam olacam:))) nasipse tabi |
eyw. tşkler |
sağol paylaşım için ama internet kafeden çalışamamki :) evde net yok yaw acı bi durum benim için |
Alıntı:
|
halkla ilişkiler birinci sınıf,bu gidişlede hep birde kalacağım |
Alıntı:
|
biliyorduk ama genede saol.. |
paylaşımın için teşekkürlerdee pekii yararı oluyormu yanii benn 1. sınıfı tekrar okumak zorunda kaldım daa yararı oluyorsa ben paso gireyim siteye....??? |
offf ben bitirdim darısı size |
yararlı oldu bu teşekkürler bilmiyordum . |
bilgilendirme için teşekkürler.. |
konu için teşekkürler.internetteki sorular yararlı oluo deneyin derim..Şöyle bişe var arkadaşlar herzaman bir önceki senelerin sorularına çalışın göreceksinizki sorular hemen hemen aynı,nasıl ehliyet sınavlarında herzaman aynı sorular çıkıyo buda aynen öyle.Ancak şöle bişe var ki takviye eğitim almak açıköğretimliler için şart sallamasyon sınıf geçsek de iş diplomayı aldıktan sonra başlıyo bunuda unutmayalım:D:D:D |
işletme 1, sınıf çok zorlanıyorum nasıl çalıştıgınızı paylaşın arkadaşlar bu yıl 2 ye geçmem lazım hiç kalmadan bu okul nasıl biter sizce |
arkadaslar gecen sene dersahaneye gıttım ve faydasını gordum ama bı soru yuzunden 1.sınıfı tekrardan okumak zorunda kaldım bu sene gıttıgım dersahaneye yıne yazdıldım elımde hatırladıgım kadarıyla İKTİSAD MUHASEBE HUKUK soruları var bu sene de MATEMATIK VE HUKUK dersı gorucem ısteyen arkadaslar sorular ve konu anlatımını getırırım Önemlı bır not daHA acıkogretım kendı sıtesınden ben o kadar calıstım calıstım bır soru cıkmadı ama ısteyen yıne calısabılır ordan |
bnde sallamıştım bu sene geçecem inş. ama heralde ilk sene sallamak moda olmuş :P |
Saol kardes adresi bizimle paylastigin icin eyvallah... |
paylaşım için tşklr bende bu sene çift üni uygulamasıyla işletmeye kaydoldum ama kitapları verince tırstım yaaa :( inşallah geçeriz :? |
arkadaşlar ben 3 sınıfa geçtim :D ama benden tavsiye MURAT açık öretim kitaplarını alıp çalışın kalmanız imkansız gibi bişi osaman |
bende yakında başlarım saolasın |
sagol bilgilendirdigin icin |
saol arkadasim eyvallah :D:D:D |
kesinlikle murat tan çalışın ve netteki soruları çözün rahat geçersiniz ben kurtuldm son yılımda kalmısım ama sonunda bitti rahatım artık |
ben bitirdim.tşk.ler. |
saol paylasım için.... |
bir şey soracam açıköğretim tarafından tecilliyim askerlikten fakat ben açıköğretimi dondurmak istiyorum tecilim bozulurmu bozulmaz mı?? bu sene spor akademisine gireceğim için bu gerekli bana. eğerki bozulursa askerliğimi nasıl tecil ettirebilirim. |
Alıntı:
tecilin bozulur...benim bildiğim askerliğini 2 yıl tecil ettirme imkanın war ama tabi doldurmadıysan ayrıca spor akademisine girmen için acıkögretimi dondurmana gerek yok:smile: |
Arkadaşlar çalışıp çalışmamaya göre değişir tabi siteye giripde çalışırsanız faydası mutlaka olur.. ben bitirdim darısı başınıza başarılar sınavınızda...:bandit: |
bende aöf lüyüm:D:D |
ben kamu yönetimi okuyorum daha doorusu o beni okuyor ama ders çalışmak istemiyorum sevmiyorum nolacak şimdi :( bu arada 1 yılda kaldım ve sınavlara az bi zaman kaldı ben hala çalışmıyorum (PİS BJKarantina) |
aynen bende çalışmıorum :D:D:D |
açıköğretim sınavı arkadaşlar bu açıköğretim sınavları nasıl oluyor. Şimdi benim ilk yılım ilk sınavım olacak inşallah. Bana sınava giriş kağıdı geldi 5 nisanda 4 dersten sınav var. Her dersten kaç soru geliyor.Kaç saat süre veriliyo. Bi bilgilendirirseniz tecrübeli arkadaşlar:) sevinirim |
Türkiye`de Saat: 05:37 . |