![]() |
konu için teşekkürler.internetteki sorular yararlı oluo deneyin derim..Şöyle bişe var arkadaşlar herzaman bir önceki senelerin sorularına çalışın göreceksinizki sorular hemen hemen aynı,nasıl ehliyet sınavlarında herzaman aynı sorular çıkıyo buda aynen öyle.Ancak şöle bişe var ki takviye eğitim almak açıköğretimliler için şart sallamasyon sınıf geçsek de iş diplomayı aldıktan sonra başlıyo bunuda unutmayalım:D:D:D |
işletme 1, sınıf çok zorlanıyorum nasıl çalıştıgınızı paylaşın arkadaşlar bu yıl 2 ye geçmem lazım hiç kalmadan bu okul nasıl biter sizce |
arkadaslar gecen sene dersahaneye gıttım ve faydasını gordum ama bı soru yuzunden 1.sınıfı tekrardan okumak zorunda kaldım bu sene gıttıgım dersahaneye yıne yazdıldım elımde hatırladıgım kadarıyla İKTİSAD MUHASEBE HUKUK soruları var bu sene de MATEMATIK VE HUKUK dersı gorucem ısteyen arkadaslar sorular ve konu anlatımını getırırım Önemlı bır not daHA acıkogretım kendı sıtesınden ben o kadar calıstım calıstım bır soru cıkmadı ama ısteyen yıne calısabılır ordan |
bnde sallamıştım bu sene geçecem inş. ama heralde ilk sene sallamak moda olmuş :P |
Saol kardes adresi bizimle paylastigin icin eyvallah... |
paylaşım için tşklr bende bu sene çift üni uygulamasıyla işletmeye kaydoldum ama kitapları verince tırstım yaaa :( inşallah geçeriz :? |
arkadaşlar ben 3 sınıfa geçtim :D ama benden tavsiye MURAT açık öretim kitaplarını alıp çalışın kalmanız imkansız gibi bişi osaman |
bende yakında başlarım saolasın |
sagol bilgilendirdigin icin |
saol arkadasim eyvallah :D:D:D |
Türkiye`de Saat: 09:15 . |