![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
çok güvendiğim bi futbolcu hatta tigana neden oynatmıyor daha iyisinimi bulacakdiye düşündüğüm adam. ama önceki yıllardan beri gözlemlediğim egoist yapısı hiç hoşuma gitmiyordu pas vereceği yerde kaleye 35 metreden şut çekmesi aralara kaçan arkadaşlarını görmek yerine fantezi arayarak 3 kişini arasına girip çalım atmaya çalışmasını, ailton gibi bir golcüyü küstürecek hatta harcayacak kadar vurdum duymaz oynamasını herşeyi affetmiştik. bizim genç ve yıldız olacak oyuncumuzdu ibrahim akın. sergenden miras kalma kumar bile bizi ilgilendirmez dedik hep destek verdik. trübünde bu takım senden çok şey bekliyor diye bağırdık. ama bursa maçında başlayıp dün akşamki brugge maçında devam eden ve zirve yapan ibrahim akın sorumsuzluğu kimden kaldı bilemiyorum ama artık bu takımda yeri olmadığını düşünüyorum. çok yetenekli üzülüyorum kendini bitirdiğine ama en azından 1 yada yarım sezon anadolu takımlarından birine kiralık verilmeliki oradaki şartlarla buradakileri kıyaslayıp işine sahip çıkması için. yoksa bir sergendaha besleyecek bu kulüp. yeteneklerine ihanet eden bi adamdaha kaldıramaz bu kulüp. düzeltme: destekden hiçbir zaman vaz geçmedim hatta en çok beklentim olan oyuncudur ibrahim akın ama takımı yalnız bırakmasını kaldıramıyorum anadolu takımına gönderme fikrimde gelişsin diye deil nevzat demir tesislerini inenü stadını ve taraftarın farkını anlasın diye. yinede şansı hakediyor galiba hep arkadan vurmuş arkadaşları desteklemeye devam edeceğiz başka şansımız yok. kulağındaki problemden dolayı bu davranışları yapmıştır umarım ki birdaha yapmasın.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden Konu wardaw tarafından (01-12-2006 Saat 17:40 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |