![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Jean Tigana maçtan sonra Başkan Yıldırım Demirören ile bir araya geldi, ikisi yerli 4 oyuncu istedi. ![]() BeşiktaşTeknik Direktörü Jean Tigana, Ankaraspor beraberliğinden sonra başkan Yıldırım Demirören ile bir araya geldi ve mini bir toplantı yaptı. Fransız teknik adam, "4 oyuncuya ihtiyacımız var. Aldığımız oyuncular iyi ama istediğimiz performansı sergilemiyor. İki yerli, iki yabancı oyuncu almamız şart" dedi. Demirören de bu konuyu yönetime götüreceğini ve hafta içinde gerekli cevabı kendisine açıklayacaklarını belirtti. (Hürriyet)
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ikisi Yerli Dört Oyuncu Istedi.!!! Bizde Suanda 5 Yabancı Futbolcu Var.. 2 Tane Daha Gelirse 7 Oluyor 7 Yabancı Yasak Olduguna Göre Eğer Bu Haber Doğruysa Bir Yabancımızı Devre Arasında Göndericez Demektir.. Bence Bu İsim Jose Kleberson... Yerlilerden Biride Serhat Akın Gibi Geliyor..!
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben dün ankaranın kalecisini ve orta sahasında oynayan bilali çok beğendim,kleberson konusunda kararsızım,daha iyisini bulabileceklerse alsınlar ama yeri dolmayacaksa dokunmasınlar klebersona
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
şu kleberson ne yapıyor sizi bu kadar memnun edecek kadar anlamadım gitti. gözlerimden şüphe etmeye başladım sizin yorumlarınızı okudukça. ben başka adammı seyrediyorum diye. sana yeminle söylüyorum bu adamın yerine koy fahriyi veya 3.ligden bir futbolcuyu daha faydalı olur. ya bırakın artık bu isimlere tapmayı kardeşim sahada isim top oynamıyor. lyonda kaç tane futbolcu yıldız veye ismini ezbere biliyorsunuz. takım oyunu takım oyunu hırz kazanma azmi, iyi antrönör başarılı yönetim hepsi bir olunca başarı gelir. ricardinho gibi 10 tane adamım olacağına koray gibi 5 tane adamımız olsun bizim takımın sırtı yere gelmez. örnek madrid kaç yıldızı var ama bak sevilla ispanyada lider futbol artık yıldızlarla değil takım oyunu ve hamal futbolcularla oynanıyor. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Dedik ya birkere "BEŞİKTAŞK ya RUHUMUZDADIR yada HİÇBİRYERDE"..!!! O yüzden gözünle değil,dilinle değil,kalbinle değil RUHUNLA SEV..!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | o konuda zaten 3 yıldır üst üste şampiyonuz....yakında 3. yıldızı da verirler
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | zaten bir tek transferde şampiyon oluyoruz ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |